Contribute
Register

HP EliteBook Folio 9470m

Joined
Oct 3, 2012
Messages
19
Motherboard
HP Elitebook 9470m
CPU
i7-3687U
Graphics
HD 4000
I can’t understand why they not appears everytime on boot… I don't know how but old kext loaded from /EFI/Clover/kexts/Other folder from main harddrive! There is no other way! Because now I boot from usb flashdrive. I will try to replace this kexts with latest, but now I don't use Clover for boot BigSur. I was using Clover for Mojave booting and it is very old version.

Thank you for help again.
 
Joined
May 28, 2017
Messages
12
Motherboard
HP 9470m
CPU
i7-3687U
Graphics
1600x900, HD 4000
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. SE/30
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
yahgoo, thank you for share your EFI folders! I just successfully installed BigSur on same HP 9470m. But then I have randomly boot problems with random last message. But this errors appeares only when I'm trying to boot into BigSur. Recovery boots every time without any problem! Next I found that when I choose Enable (Disable) Sip in boot menu of OpenCore BigSur boot without issues. But next time boot option for Sip resets to default, so I can't boot again. I'm newbie in OpenCore so, could somebody help with that problem? Thank you!
As the legendary RehabMan said: No "Problem Reporting" files attached. Read FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully. Attach all requested files/output." :lol:

What is your display resolution? Mine is 1600x900
What is your wifi NIC?

@1Revenger1 @P1LGRIM I chose iMac16,1 as SMBIOS in order to spoof macOS Monterey for installation because iMac16,1 is closest to my CPU i7-3687U and MacBookPro11,1 is not supported by macOS Monterey.

@1Revenger1 Thanks for your awesome ECEnabler.kext

I just upgraded 9470m to oc 0.7.3 https://github.com/yahgoo/Hackintosh-HP-9470m-Opencore-Big-Sur without any problem.

Screenshot 2021-09-03 at 2.10.06 PM.png
 
Top