Contribute
Register
Joined
Nov 27, 2011
Messages
31
Motherboard
HP Envy 15 as-043 (Clover)
CPU
i7-6560U
Graphics
HD 540 - 4K
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Hi thanks again for your quick reply but its the unique webpage with im receiving the 403 forbidden error.... no vpn... i tried with different devices... i think there is another problem here... its a pity becuase its the only thing left to complete my hackintosh HP Envy 15 as004la system.
Hi,
Does your HP ENVY 15 with HD540 graphics wakes up after sleep?
What MacOS you installed? Opencore?
 
Joined
Oct 5, 2021
Messages
25
Motherboard
Gigabyte Z490 Vision G
CPU
i7-10700KF
Graphics
RX 580
Just wondering if anyone out there on Big Sur 11.6 is experiencing issues with FaceTime only - where your video will transmit to the recipient fine, but you don't receive any video back. Instead just get the 'Poor Connection' message.

All other iServices running correctly (iMessage, App Store etc.).
 
Joined
Jul 19, 2011
Messages
13
Motherboard
Asus Prime Z490-A
CPU
i7 10700K
Graphics
Asus ROG Strix RX 5700XT
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
hi! I've been trying to find a serial for a hack but I only get a warning says "we're sorry, we're unable to check coverage for this serial number...." or an already registered Mac. Been trying for 2 days, my ip is blocked for excessive use I guess, trying with vpn now. checking for an iMac17,1 serial but when I tried different smbios' keeps giving the same error. am I going something wrong? are you able to check a serial?
btw, tried gensmbios, OpenCore configurator, clover configurator, same result.
 

Attachments

  • IMG_0444.jpg
    IMG_0444.jpg
    364.3 KB · Views: 54
Joined
Mar 9, 2012
Messages
2,605
Motherboard
Gigabyte Z390 AORUS Pro WFI
CPU
3.6 GHz 8-Core Intel Core i7
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
When checking a S/N and you get this pop up - 'We’re sorry, we’re unable to check coverage for this serial number. Please check your information and try again. For help with Apple accessories, please' it simply means it is not registered on Apple's data base and is ok to carry on and use. You never want to use one that is already registered (unless you own the real Mac that has the same S/N owned and registered by you) as it will come up as a Cloned machine which will cause both machines to be kicked off the iMessage Service and possibly blocked from other services as well.

Hope this answers your query.
 
Joined
Oct 5, 2021
Messages
25
Motherboard
Gigabyte Z490 Vision G
CPU
i7-10700KF
Graphics
RX 580
Hey iMessage problem solvers. My build won't deliver messages until I've sent something from another iOS device first to 'open the gate' I guess you could say.

To elaborate:

I start the day and send Person A a message from my Hackintosh. It sits there without showing 'Delivered'. I then go to my iPhone or MacBook and send that same message again, and get 'Delivered' confirmation on that device. As if this action has now opened up the gate, I can now freely send / receive with Person A from my Hackintosh.

New day or new contact... start the process again.

Have done all the usual SMBIOS / Apple ID checks noted in the full guides here.

Any ideas out there smart people?

macOS 11.6 Big Sur
OpenCore 0.7.4
 
Top