Contribute
Register
Joined
Jul 18, 2020
Messages
6
Motherboard
Asus X99 Deluxe U3.1
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hello Everyone, Noob here new to Hackintosh community.
Trying to install Mac OS High Sierra on my current PC set up, but getting error/ stuck at Random Seed (image attached)

Current PC Set up:
Asus X99 Deluxe/ U3.1
Intel Core i7-5930K 3.5 GHz 6-Core Processor
EVGA GeForce GTX 1080Ti
2 - Samsung 850 EVO-Series 500 GB 2.5 SSD
RAM - Corsair Vengeance LPX 32 GB (4 x 8 GB) DDR4-2400
Add storage HD - 2 - Western Digital black series 2 TB 3.5 7200RPM

attached is my current Clover folder and Config.plist
I have a mac 2013 which i use to get the Mac OS install. making bootable device via UniBeast
Been researching using other threads but so far no luck. Looking for some help or see if my parts are even compatible
Thank you all in advance
 

Attachments

  • CLOVER.zip
    4.8 MB · Views: 22
  • config.plist.zip
    4.1 KB · Views: 23
  • Random seed.JPG
    Random seed.JPG
    2.7 MB · Views: 26
Last edited:
Joined
Jul 18, 2020
Messages
6
Motherboard
Asus X99 Deluxe U3.1
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
*Updated* Config.plist and Driver's in Clover folder...
still no progress stuck same screen/ error
Image below and updated config.plist and Clover attached
 

Attachments

  • CLOVER.zip
    18.3 MB · Views: 19
  • config.plist.zip
    3.8 KB · Views: 16
  • RandomSeed.jpg
    RandomSeed.jpg
    3.2 MB · Views: 18
Joined
Jul 18, 2020
Messages
6
Motherboard
Asus X99 Deluxe U3.1
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
*Update*
After further troubleshooting was able to get passed Random Seed error.
But now stuck with new Issue Kernel Panic
Error image attached as well as updated Clover and config.plist
 

Attachments

  • CLOVER.zip
    18.3 MB · Views: 21
  • config.plist.zip
    3.8 KB · Views: 17
  • Kernel Panic.jpg
    Kernel Panic.jpg
    4.1 MB · Views: 22
Joined
Jul 18, 2020
Messages
6
Motherboard
Asus X99 Deluxe U3.1
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
For anybody that may find this Thread with same specs as I do and same issues.
Finally got it to boot, and install successfully!! OMG what a feeling when it finally goes through!!
Anyways to get it to work last changes I made were the following to the config.plist:

GraphicsEnabler=No
PCIRootUID=1
-npci=x3000 (Originally had -npci=x2000)
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
20,770
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
For anybody that may find this Thread with same specs as I do and same issues.
Finally got it to boot, and install successfully!! OMG what a feeling when it finally goes through!!
Anyways to get it to work last changes I made were the following to the config.plist:

GraphicsEnabler=No
PCIRootUID=1
-npci=x3000 (Originally had -npci=x2000)
GraphicsEnabler=No has no meaning in clover :)

and probably npci=0x2000 would work better :)
 
Joined
Jul 18, 2020
Messages
6
Motherboard
Asus X99 Deluxe U3.1
CPU
i7-5930K
Graphics
GTX 1080 Ti
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
GraphicsEnabler=No has no meaning in clover :)

and probably npci=0x2000 would work better :)

Hey Feartech,
thank you so much for your reply.
Lmao interesting then I wonder what eventually made it work??
But good to know I'll change/ update it to npci=0x2000 i want to make sure it works as good as possible and stable.
 
Top