Contribute
Register

High Sierra - Amd Rx 580 Pulse not work with Gigabyte z97x ud3h bk

Status
Not open for further replies.
Joined
May 7, 2014
Messages
1
Motherboard
gigabyte z97 ud3h bk
CPU
i7 4970k
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
Hi, I've been trying to start my hackintosh two days but it does not work.
The characteristics of my Hack are:

Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK
i7 4790K
Corsair Vengeance DDR3 32gb

I installed High Sierra from scratch, the installation was successful. When I restarted the hack the screen was still on the "Gigabyte" and therefore I could not even access the BIOS. I reset the motherboard, I updated the BIOS and now it is broken, on the screen of the apple once loaded the bar gives me a black screen and does not work. To think that when I finished the installation the whole had already recognized the video card, all 32 gb the ram and worked great! I restarted because with multibeast I installed audio driver. Now it does not work anymore and I do not know what to do. Someone to help me please !!! Thanks
 

BreBo

Moderator
Joined
Oct 17, 2011
Messages
9,376
Motherboard
Gigabyte GA-Z87X-OC
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 / RX 580
@Mylious083, please update your profile (personal details) with your Motherboard (Mobo), CPU and iGPU or Graphics Card.
The Rules said:
Profiles need to contain at least your primary system to assist others with helping you.

Boot your system in Verbose Mode and post a picture of your screen when it freezes/hangs.
At Clover Boot Screen press space bar and select Verbose (-v)
 
Status
Not open for further replies.
Top