Contribute
Register

Help with post installation for Mojave on Lenovo V130-15IKB!

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 26, 2020
Messages
9
Motherboard
Lenovo V130-15IKB
CPU
Intel i5-7200U
Graphics
Intel UHD 620
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi!
I am relatively new to this world of hackintosh.
I wanted to install Catalina on my Lenovo V130-15IKB, but I recieved some errors that I (even when I googled them) couldn't fix, so I tried Mojave. Mojave did work for me, my laptop was recognized as MacBookPro 14,1 and even recognized my integrated graphics. My laptop specs are:
8GB of I think DDR3 RAM
Intel i5-7200U
256 GB SSD
Intel UHD 620
I can't get following things to work:
  • Touchpad, which I think is Synaptics
  • Sound
  • Brightness
  • Wi-Fi, but I know that will not work for sure and I am planing to replace the card
Everything else is working fine as I can see. Fans are working more on Mojave, so maybe I can fix that somehow. I really do not know what to do.
I have successfully dual booted Windows and Mac.
Thanks in advance!
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,778
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2x E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS


Not a Desktop - Moved to Laptop Support.
 
Joined
Aug 26, 2020
Messages
9
Motherboard
Lenovo V130-15IKB
CPU
Intel i5-7200U
Graphics
Intel UHD 620
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Ok, thank you.
P.S, brightness works.
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
27,067
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Ok, thank you.
P.S, brightness works.
As per rules, please update your hardware profile to allow others to help you easier

please read the faq for proper hardware profile setup:
 
Joined
Aug 26, 2020
Messages
9
Motherboard
Lenovo V130-15IKB
CPU
Intel i5-7200U
Graphics
Intel UHD 620
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
As per rules, please update your hardware profile to allow others to help you easier

please read the faq for proper hardware profile setup:
I did that. Can you now please help me?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
27,067
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Aug 26, 2020
Messages
9
Motherboard
Lenovo V130-15IKB
CPU
Intel i5-7200U
Graphics
Intel UHD 620
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Ok, I changed everything, I hope that you can help me now.
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
27,067
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Ok, I changed everything, I hope that you can help me now.
Read FAQ, "Problem Reporting"
 
Joined
Aug 26, 2020
Messages
9
Motherboard
Lenovo V130-15IKB
CPU
Intel i5-7200U
Graphics
Intel UHD 620
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Read FAQ, "Problem Reporting"
I've fixed sound problem and everything worked well until now. I used VoodooHDA (AppleALC didn't work for me) and rebooted it a few times and everything worked well. I went out for an hour, came back, turned it on without problems, but when I tried booting it after a few hours, it didn't work. I get these kernel panics. I didn't change anything, it worked great.

This is what I get. I hope that you can help me.
4E7BF301-C743-44DB-B861-43CD07A61DAD.png
 

Attachments

  • 4E7BF301-C743-44DB-B861-43CD07A61DAD.png
    4E7BF301-C743-44DB-B861-43CD07A61DAD.png
    1.1 MB · Views: 41
  • DC44B545-9109-4B6E-B291-00708CBECFEB.png
    DC44B545-9109-4B6E-B291-00708CBECFEB.png
    1.2 MB · Views: 41
  • DC44B545-9109-4B6E-B291-00708CBECFEB.png
    DC44B545-9109-4B6E-B291-00708CBECFEB.png
    1.2 MB · Views: 42

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
27,067
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I've fixed sound problem and everything worked well until now. I used VoodooHDA (AppleALC didn't work for me) and rebooted it a few times and everything worked well. I went out for an hour, came back, turned it on without problems, but when I tried booting it after a few hours, it didn't work. I get these kernel panics. I didn't change anything, it worked great.

This is what I get. I hope that you can help me.View attachment 486685
looks like some issue with you using VoodooHDA, i don't use that myself so not sure how you would fix that
 
Status
Not open for further replies.
Top