Contribute
Register

Solved > Help with iMessage on macOS Mojave

Joined
Jun 27, 2018
Messages
3
Motherboard
BioStar H110MG Pro D4
CPU
G3930
Graphics
GT 710
Mac
Mac mini
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
Other
I got a Hackintosh build running macOS Mojave(10.14.3 (18D109)) who, originally was a Sierra(yes i updated it, not clean install).
It is set-up as a Mac mini Late 2012.
Everything works flawlessy, but i can't login in the iMessage
Or It tell me to enter in contact with the support or just say "An error ocurred during authentication"
I already did entered in contact with the support dozens of times but no luck
I've already followed the "Guide: How to Fix iMessage Version 2.1" guide but got no luck
Is there something i can do? Have a fix?

The iMessage Debug output is this one:
Bash:
**********************iMessage Debug**********************
Credits: ElNono, mdmwii,flux84, sugarface, pokenguyen


              Model: Macmini6,1
           Board-id: Mac-031AEE4D24BFF0B1
       SerialNumber: C07LPNZHF9RK
      Hardware UUID: B0D7B99E-A868-5ABF-A1B2-D5FAB4C90673

          System-ID: 040029FA-6E12-44DC-AD19-E570EB1C0BA0
                ROM: b8975afb91c0
  BoardSerialNumber: F4F17C02VC1C1GG7L

         Gq3489ugfi: 3a60d782f37a328b96961358fccaac26da
          Fyp98tpgj: dfa2887c42d739a23e36596c38575497a3
         kbjfrfpoJU: 96f4276f36b62407a68343edfe202deab1
       oycqAZloTNDm: 708b0c620303349a0838a82604353ee647
       abKPld1EcMni: f80f9bf290809be64602abf3fd340a1a6f
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
20,553
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Moved to Mojave Desktop Support.
 
Joined
Dec 18, 2012
Messages
5
Motherboard
H97M-PLUS
CPU
E3-1231v3
Graphics
RX 580
Mobile Phone
iOS
I got a Hackintosh build running macOS Mojave(10.14.3 (18D109)) who, originally was a Sierra(yes i updated it, not clean install).
It is set-up as a Mac mini Late 2012.
Everything works flawlessy, but i can't login in the iMessage
Or It tell me to enter in contact with the support or just say "An error ocurred during authentication"
I already did entered in contact with the support dozens of times but no luck
I've already followed the "Guide: How to Fix iMessage Version 2.1" guide but got no luck
Is there something i can do? Have a fix?

The iMessage Debug output is this one:
Bash:
**********************iMessage Debug**********************
Credits: ElNono, mdmwii,flux84, sugarface, pokenguyen


              Model: Macmini6,1
           Board-id: Mac-031AEE4D24BFF0B1
       SerialNumber: C07LPNZHF9RK
      Hardware UUID: B0D7B99E-A868-5ABF-A1B2-D5FAB4C90673

          System-ID: 040029FA-6E12-44DC-AD19-E570EB1C0BA0
                ROM: b8975afb91c0
  BoardSerialNumber: F4F17C02VC1C1GG7L

         Gq3489ugfi: 3a60d782f37a328b96961358fccaac26da
          Fyp98tpgj: dfa2887c42d739a23e36596c38575497a3
         kbjfrfpoJU: 96f4276f36b62407a68343edfe202deab1
       oycqAZloTNDm: 708b0c620303349a0838a82604353ee647
       abKPld1EcMni: f80f9bf290809be64602abf3fd340a1a6f
Can you try again with this guide? Remember to remove devices from icloud first, then generate a new serial and try. I followed this and it works with my both devices
An iDiot's Guide To iMessage
 
Joined
Jun 27, 2018
Messages
3
Motherboard
BioStar H110MG Pro D4
CPU
G3930
Graphics
GT 710
Mac
Mac mini
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
Other
I did and again same error
  • Ethernet in en0 as BuiltIn,
  • Serial valid on EveryMac but invalid in the Apple Service and Support Coverage
  • iMessageDebug not changing between reboots, keep exactly the same
  • Files/Folders at the /Username/Library/Caches and /Username/Library/Preferences removed
  • SMBIOS set up according to the guide
Am i doing something wrong?

EDIT: It is telling me to enter in contact with Apple Support. Will check to see if the Customer Code is persistent or no
 
Last edited:
Joined
Jun 27, 2018
Messages
3
Motherboard
BioStar H110MG Pro D4
CPU
G3930
Graphics
GT 710
Mac
Mac mini
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
Other
UPDATE: I restarted my computer and signed in to take note of the Customer Code
It logged in and now iMessage is working fully
Will mark as closed
 
Top