Contribute
Register

Help with GRAPHICS (Intel HD4400)

Joined
Nov 8, 2013
Messages
2
CPU
Intel Core i5-4210U (4th Generation/Haswell)
Graphics
Intel HD Graphics 4400 (mobile 1536MB)
Mobile Phone
Android
Hello guys! (Eai galera! se tiver alguem da minha terra ai, da um alo <3)


so, I've installed all kexts on my (first) Hackintosh, except the Graphics Driver..
The computer is working very fast and don't lag on mouse movement. But have some lag's on animations, transitions, scrolling pages, opening applications and watching videos. I have already installed Graphics Kext, read a lot of tutorials on how to fix this but I'm not reaching it. it's like the graphics kext doesn't be accepted.. I don't know.

_________________MY SPECS_______________
CPU -
Intel Core i5-4210U (4th Generation/Haswell)
GRAPHICS - Intel HD Graphics 4400 (mobile, not desktop) (1536MB)
HD - 1TB HDD
OS - Mac OS Sierra 10.12.3
BIOS - my motherboard has an UEFI and LEGACY option, but when I select UEFI, I can't boot the USB stick that I've Made on trans Mac, to Install the System (the screen just turn black and stuck at it). The boot of installer just occur properly when set Legacy boot.

  • I am using clover bootloader
  • everything works, but the graphics. (and wifi, but I'll try to use an USB adapter later)
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
188,949
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Hello guys! (Eai galera! se tiver alguem da minha terra ai, da um alo <3)


so, I've installed all kexts on my (first) Hackintosh, except the Graphics Driver..
The computer is working very fast and don't lag on mouse movement. But have some lag's on animations, transitions, scrolling pages, opening applications and watching videos. I have already installed Graphics Kext, read a lot of tutorials on how to fix this but I'm not reaching it. it's like the graphics kext doesn't be accepted.. I don't know.

_________________MY SPECS_______________
CPU -
Intel Core i5-4210U (4th Generation/Haswell)
GRAPHICS - Intel HD Graphics 4400 (mobile, not desktop) (1536MB)
HD - 1TB HDD
OS - Mac OS Sierra 10.12.3
BIOS - my motherboard has an UEFI and LEGACY option, but when I select UEFI, I can't boot the USB stick that I've Made on trans Mac, to Install the System (the screen just turn black and stuck at it). The boot of installer just occur properly when set Legacy boot.

  • I am using clover bootloader
  • everything works, but the graphics. (and wifi, but I'll try to use an USB adapter later)
Follow the Clover guide linked from the FAQ.
http://www.tonymacx86.com/el-capita...faq-read-first-laptop-frequent-questions.html
 
Top