Contribute
Register

Help with first build of hackintosh stuck at apple logo with the following errors and warnings

Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,451
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
I have erased the 1 TB Toshiba hard drive so there should be no windows installed in it.
Also, I have disabled the other disks from the boot priorities list apart from the usb with clover installed on it. This time, I have also enabled the XMP. However, it is stuck at the same place in the loading bar.View attachment 405677View attachment 405678View attachment 405679View attachment 405680View attachment 405681View attachment 405682View attachment 405683View attachment 405684
  • Unless you get a Video card that has Support in Mojave 10.14.X and remove the Unsupported SSD, you have hardware issues leading to Boot failure.
  • BIOS and CLOVER troubleshoot should start ONLY AFTER getting supported hardware onboard.
  • MacOSMojave 10.14.5 (18F132) Release candidate is out for App Store Download.
  • You may create a new macOSMojave UEFI USB Installer to test your Graphics compatibility.
 
Joined
May 15, 2016
Messages
4,256
Motherboard
GIGABYTE Z170M D3H
CPU
i5-6500
Graphics
RX 480
Mac
iMac
Thank you for your information. However, as I try to install it in the hard drive, I assume it should not be a problem.
Actually,!just having it in the computer made it reboot for me. It was very hard to format it, it took several tries as it would reboot during disk utility. Trying to load OS on it always failed.
Try removing it from the computer.
 
Joined
May 11, 2019
Messages
17
Motherboard
ASUS Prime B360M-A
CPU
i5-9400F
Graphics
Radeon VII
Thank you guys. After installing the newest MacOS Mojave 10.14.5 and removing the ssd, I am finally able to finish the whole installation process and it turns out that it has nothing to do with the errors and warnings I get in the verbose mode.
 
Top