Contribute
Register

redbearaz

Banned
Joined
Jun 10, 2011
Messages
15
Motherboard
Asus Z170M-E D3
CPU
i5-6600K
Graphics
<< need model # >> See Rules !!
Mac
  1. MacBook
Mobile Phone
  1. iOS
I finely finished my first Hackintosh build but have a error that is causing the Prohibitory symbol.

My Hackintosh Build:
Asus Ultra ATX Z170M-E D3
Intel Core i5 6600K 3.50 GHz Quad Core SkylakeGraphicsEVGA GeForce GT 730 2GB (Low Profile)
Mushkin Enhanced ECO2 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3L 1600 (PC3L 12800)

This is the guide I used : https://www.tonymacx86.com/threads/...ojave-on-any-supported-intel-based-pc.259381/

The error during install is:

ACPI Error: [\ SB.PC10.XHC_.RHUB.Hs11] namespace lookup failure, AE_NOT_FOUND (20160930)
ACPI Exception: AE_NOT_FOUND , During name lookup/catalog (20160930/psbject-310)
ACPI Exception: AE_NOT_FOUND , (SSDT:xh_rvp08)while loading table (20160930/tbxf-load-319)
ACPI Error: 1 table load failures, 7 successful (20160930/tbxf load -342)
 

Attachments

  • IMG_0045.JPG
    IMG_0045.JPG
    3.4 MB · Views: 64
  • IMG_0046.JPG
    IMG_0046.JPG
    3.3 MB · Views: 52
  • IMG_0047.JPG
    IMG_0047.JPG
    3.5 MB · Views: 63

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
24,718
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
have a error that is causing the Prohibitory symbol.
It is unlikely that the minor error in your screenshots is the cause of the Prohibitory Symbol although it does point to a possible USB problem.

If you are booting from USB it is probably a USB configuration problem.
If you are booting from the hard drive it is probably a SATA configuration problem.
If it happens immediately after the Clover boot menu then it is probably a Clover drivers problem.
 
Last edited:
Top