Contribute
Register

Help with Acer Predator Helios 300 and Mojave 10.14

Joined
May 22, 2017
Messages
3
Motherboard
Acer Predator Helios 300 G3-527-72YF
CPU
I7-7700HQ
Graphics
HD 630, GTX 1060
Problem Reporting

Hello, I currently have two successful Hackintoshs thanks to this community's help and dedication, so for starters, thank you all.

I recently found out that my newest Laptop:

Acer Predator Helios 300 G3-527-72YF (HD 630)
I7-7700HQ Kaby Lake
Nvidia 1060 6GB

is able to be converted into a Hackintosh on Mojave and have been trying to get mine working. Unfortunately, I can't get past the first boot of Mac OS from the USB. I have successfully installed 10.14 on a boot USB via MBR with EFI Partition and tried some of the suggested settings from various posts. At this point, I feel I need a point in the right direction or tips on something I might have missed.

I've attached the EFI/Clover in the zip included. I hope I didn't go on too long or miss any information. Clover almost closes immediately after booting with my settings so I figured screenshot wasn't going to be much help this early in the build.

Thanks in advance.
 

Attachments

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,717
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Problem Reporting

Hello, I currently have two successful Hackintoshs thanks to this community's help and dedication, so for starters, thank you all.

I recently found out that my newest Laptop:

Acer Predator Helios 300 G3-527-72YF (HD 630)
I7-7700HQ Kaby Lake
Nvidia 1060 6GB

is able to be converted into a Hackintosh on Mojave and have been trying to get mine working. Unfortunately, I can't get past the first boot of Mac OS from the USB. I have successfully installed 10.14 on a boot USB via MBR with EFI Partition and tried some of the suggested settings from various posts. At this point, I feel I need a point in the right direction or tips on something I might have missed.

I've attached the EFI/Clover in the zip included. I hope I didn't go on too long or miss any information. Clover almost closes immediately after booting with my settings so I figured screenshot wasn't going to be much help this early in the build.

Thanks in advance.
"Problem Reporting" files are incomplete.
Read FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully. Attach all requested files/output.
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,717
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
I just added a picture of what happens before panic and reboot.
Still no misc/preboot.log (you forgot to press F2).
Please read the FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully.
 
Joined
May 22, 2017
Messages
3
Motherboard
Acer Predator Helios 300 G3-527-72YF
CPU
I7-7700HQ
Graphics
HD 630, GTX 1060
Still no misc/preboot.log (you forgot to press F2).
Please read the FAQ, "Problem Reporting" again. Carefully.
Sorry, I did press f2 and f4 but didn't update the zip file, my mistake. I have updated the original zip with the preboot.log.

Thanks for the fast response btw.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,717
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Problem Reporting

Hello, I currently have two successful Hackintoshs thanks to this community's help and dedication, so for starters, thank you all.

I recently found out that my newest Laptop:

Acer Predator Helios 300 G3-527-72YF (HD 630)
I7-7700HQ Kaby Lake
Nvidia 1060 6GB

is able to be converted into a Hackintosh on Mojave and have been trying to get mine working. Unfortunately, I can't get past the first boot of Mac OS from the USB. I have successfully installed 10.14 on a boot USB via MBR with EFI Partition and tried some of the suggested settings from various posts. At this point, I feel I need a point in the right direction or tips on something I might have missed.

I've attached the EFI/Clover in the zip included. I hope I didn't go on too long or miss any information. Clover almost closes immediately after booting with my settings so I figured screenshot wasn't going to be much help this early in the build.

Thanks in advance.
Your config.plist is wrong.
Refer to the guide:
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/
 
Joined
Oct 4, 2018
Messages
2
Motherboard
Gigabyte Z370 Gaming Wifi
CPU
I7 8700k
Graphics
GTX 1080
start fresh with unibeast. I have the predator helios 300. after install, just run the boot mac osx drive from clover.

use -nv_disable=1 and dart=0 boot options. i have succes but trying to figure out how to get the keyboard and touchpad to work
 
Top