Contribute
Register

[HELP] I am unable to patch igpu acceleration on my i7-10700K / ROG Maximus XII Hero device. Any Help would be accepted.

Joined
Jul 23, 2021
Messages
2
Motherboard
ROG Maximus XII Hero
CPU
I7-10700K
Graphics
GeForce GTX-1050TI
I've been trying to figure this out for 3 days and still I am unsuccessful. I tried copying configs from other similar builds and I still failed. If anyone can help me that would be great. When I try to boot with bios
Multi-Display : Enable
DVMT = 64MB
The Boot freezes on
iGPU graphics acceleration: Apple Firmware
IOConsoleUsers:time(0) 0->0, lin 0, llk 1,

I don’t even understand the error.
Currently I am on MAC OS Big Sur 11.4
Maximus Xii Hero
i7-10700K Intel UHD 630
 

Attachments

  • EFI.zip
    1.7 MB · Views: 10

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
25,114
Motherboard
Lenovo ThinkStation p700
CPU
2 X Xeon E5-2620 V3
Graphics
RX 560
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
If the GTX-1050TI is installed then you should disable it with the -wegnoegpu boot argument.
If not then you should remove it from your profile to avoid misleading potential helpers.

Lilu.kext should be first in your kexts declaration :

Screenshot 2021-07-23 at 05.13.11.png


Your/Resources folder is empty.
 
Joined
Jul 23, 2021
Messages
2
Motherboard
ROG Maximus XII Hero
CPU
I7-10700K
Graphics
GeForce GTX-1050TI
I am using Opencore, Does dragging the lilu.kext above intelmausi make it declare first.
What am I supposed to add under resources folder? Didn't find much in github. Can you guide me.
 
Top