HD 630 No Kext Loaded

Discussion in 'MultiBeast Bug Reports' started by fundon, May 3, 2017.

  1. fundon

    fundon

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    16
    Mobo:
    Asus ROG Maximus IX HERO
    CPU:
    Intel I7 7700K
    Graphics:
    Intel HD Graphics 630
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    May 3, 2017 at 10:35 PM #1
    fundon

    fundon

    Joined:
    Feb 15, 2017
    Messages:
    16
    Mobo:
    Asus ROG Maximus IX HERO
    CPU:
    Intel I7 7700K
    Graphics:
    Intel HD Graphics 630
    Classic Mac:
    iMac
    Mobile Phone:
    iOS
    Updated to 9.1.0 and added hd630, but "Kernel Extension Info: No Kext Loaded"
     

    Attached Files:

    • Screen Shot 2017-05-04 at 05.32.00.png  (83.7 KB, 61 views)
    • Screen Shot 2017-05-04 at 05.34.37.png  (49.2 KB, 61 views)
  2. MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,811
    Mobo:
    GA-Z77X-UP5 TH
    CPU:
    Core i7-3770K
    Graphics:
    GTX 670
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    May 3, 2017 at 11:14 PM #2
    MacMan

    MacMan Administrator Staff Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    7,811
    Mobo:
    GA-Z77X-UP5 TH
    CPU:
    Core i7-3770K
    Graphics:
    GTX 670
    Mac:
    MacBook Pro
    Classic Mac:
    Power Mac, PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Need your install.log and Clover config.plist.
     
  3. titanium173

    titanium173

    Joined:
    Jun 19, 2017
    Messages:
    4
    Mobo:
    Asus Prime Z270-A
    CPU:
    7700K
    Graphics:
    Intel HD 630
    Jun 20, 2017 at 12:32 AM #3
    titanium173

    titanium173

    Joined:
    Jun 19, 2017
    Messages:
    4
    Mobo:
    Asus Prime Z270-A
    CPU:
    7700K
    Graphics:
    Intel HD 630
    Did you ever figure it out? I'm in the same spot and I've been banging my head against the wall for hours.
     

Share This Page