Contribute
Register

Haswell Installation error

Status
Not open for further replies.
Joined
May 27, 2015
Messages
1
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I tried installing yosemite and it no longer let me boot in to the system. I had to reinstall so booted up the USB with the installer using flags; /haswell -v -x and no matter what I do I can't get passed the error message "Debugger not configured. Hanging" after around 4 minutes of installation.

  • Motherboard: MSI h81m-p33
  • Intel core i3 4150
  • 4GB RAM
  • Samsung 320GB SATA

Can anybody help?
 

Attachments

  • DSC_0106.jpg
    DSC_0106.jpg
    548.7 KB · Views: 137
Joined
May 9, 2011
Messages
5,853
Motherboard
GA-Z170X-Gaming 3
CPU
i7-6700
Graphics
RX580 / HD 530
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I tried installing yosemite and it no longer let me boot in to the system. I had to reinstall so booted up the USB with the installer using flags; /haswell -v -x and no matter what I do I can't get passed the error message "Debugger not configured. Hanging" after around 4 minutes of installation.

I can see that from the image, you are using lot of flags. Why these flags are required???

How you created the bootable USB?? With Unibeast or Clover??

Is the Yosemite installation package downloaded from App Store??

The kernel panic you can pass with flag "-no-zp"


  • Motherboard: MSI h81m-p33
  • Intel core i3 4150
  • 4GB RAM
  • Samsung 320GB SATA

Update your build's hardware details under Profile > Basic Information section in the below format (Profile link is available on the upper right side of this website), So that we can avoid scroll back to your fist post for identifying the hardware details.

System : Motherboard + BIOS Version + Bootloader (Clover/Chameleon/Chimera)
CPU : Detailed CPU Model
Graphics : All Graphics Devices

For Example,
System : GA-Z97X-UD5H (F9F) (CLOVER)
CPU : Intel Core i7-4790K
Graphics : Intel HD 4600/NVIDIA GeForce GTX 980
 
Status
Not open for further replies.
Top