Contribute
Register

Has anyone succesfully installed Mavericks on Z68X-UD5-B3?

Joined
Jul 28, 2011
Messages
30
Motherboard
GA-Z68X-UD5-B3
CPU
Intel Sandybridge i7-2600 3.40Ghz
Graphics
GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I've been going round in circles all weekend trying to get it to work! Got Mavericks installed, but not able to boot.

Has anyone managed it with this motherboard? Is it ever going to work?

Annoyingly it doesn't seem possible to roll back to 10.8 - I've tried reinstalling ML but it refuses saying a newer operating system is installed already...
 
Joined
Jul 28, 2011
Messages
30
Motherboard
GA-Z68X-UD5-B3
CPU
Intel Sandybridge i7-2600 3.40Ghz
Graphics
GTX 970
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I'm up and running on Mavericks now - but still no audio - how did you get your audio working? Have tried Mavericks Multibeast, ML Multibeast and Voodoo 2.8.2 - but no luck with any so far..
 
Joined
Aug 13, 2011
Messages
358
Motherboard
Probook 4440:4540
CPU
i3-3110M
Graphics
HD4000
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
I am upgraded to Maverick the day it was released. Everything works, even native sleep/wake works for the first time ever. Make sure to get rid of darkwake and other junk from boot.plist - many settings are not needed anymore or depreciated.

Anyway this is my org.chameleon.Boot.plist:
Code:
?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
	<key>EthernetBuiltIn</key>
	<string>Yes</string>
	<key>GraphicsEnabler</key>
	<string>No</string>
	<key>Kernel</key>
	<string>mach_kernel</string>
	<key>Kernel Flags</key>
	<string></string>
	<key>Legacy Logo</key>
	<string>Yes</string>
	<key>Timeout</key>
	<string>2</string>
	<key>DropSSDT</key>
	<string>Yes</string>
        <key>UseKernelCache</key>
        <string>Yes</string>
</dict>
</plist>

Use MacPro 3.1 SMBios profile. Make sure you have correct SSDT.aml as well.

For Audio use MB6->Drivers> Audio>Realtek ALCxxx>With DSDT>ALC889.

As you were messing around with this earlier, make sure you delete any kext you played with to get sound working, before trying what should be used correctly.
 
Top