Contribute
Register

Solved > Hackintosh no boot after modify Clover config

Joined
Apr 27, 2017
Messages
6
Motherboard
Asus PRIME Z390-P - 2401Clover UEFI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Color Classic, eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Hi, i have a problem, i modify my clover config with multibeast after install.
And now i can't boot, so i try to boot with my usb key to fix that but i can't boot too like my screenshot.

My config:
NVME Samsung SSD Interne 970 PRO (512 Go) - MZ-V7P512BW
XFX RX-570P4DFD6 Carte Graphique AMD Radeon RX 570 4 Go GDDR5 PCI Express
Intel Core i7-8700K Processeur (Vitesse d'horloge 3,7 GHz, 12 Mo de Cache L3, en Boîte sans Glacière)
Asus PRIME Z390-P Carte mère Intel Z390 Socket LGA1151

I don't know what i can do, can you help me?
 

Attachments

Joined
Mar 22, 2019
Messages
224
Motherboard
HP Elite 8300 MT
CPU
i5-3470
Graphics
GT 710
Mac
MacBook
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Hi, i have a problem, i modify my clover config with multibeast after install.
And now i can't boot, so i try to boot with my usb key to fix that but i can't boot too like my screenshot.

My config:
NVME Samsung SSD Interne 970 PRO (512 Go) - MZ-V7P512BW
XFX RX-570P4DFD6 Carte Graphique AMD Radeon RX 570 4 Go GDDR5 PCI Express
Intel Core i7-8700K Processeur (Vitesse d'horloge 3,7 GHz, 12 Mo de Cache L3, en Boîte sans Glacière)
Asus PRIME Z390-P Carte mère Intel Z390 Socket LGA1151

I don't know what i can do, can you help me?
@bouilledecul , fill in your hardware details according to the rules.
 
Joined
Apr 27, 2017
Messages
6
Motherboard
Asus PRIME Z390-P - 2401Clover UEFI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Color Classic, eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Hi, i think now it's ok? I try other USB key but i can't boot...
Some one can upload EFI directory?
 

UtterDisbelief

Moderator
Joined
Feb 13, 2012
Messages
2,309
Motherboard
Gigabyte Z370M D3H
CPU
i3-8350K
Graphics
RX 560
Mac
iMac, Mac mini
Classic Mac
eMac, iBook
Mobile Phone
iOS
Hi, i think now it's ok? I try other USB key but i can't boot...
Some one can upload EFI directory?
Hi there.

Please complete your hardware Profile with the details of your build so that others can instantly see what PC components you have and help you :thumbup:

Okay ...

1) For the most reliability your USB flash-drive should be a USB2.0 type.

2) Does your UniBeast USB flash-drive show up in your BIOS boot-selection screen as a UEFI device?

Normally I would suggest you plug the UniBeast drive into a USB2.0 port but I believe although your motherboard has 3x of them, they are internal headers.

:)
 
Joined
Apr 27, 2017
Messages
6
Motherboard
Asus PRIME Z390-P - 2401Clover UEFI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Color Classic, eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Now it's ok :)

I'm try an other USB key but i already install OSX with my first USB key.
I try all USB port, same problem.

In my Bios it's UEFI device yes.
 

Attachments

Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,676
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Now it's ok :)

I'm try an other USB key but i already install OSX with my first USB key.
I try all USB port, same problem.

In my Bios it's UEFI device yes.
  • Your verbose boot is showing "NVMe Assertion Failed" which I have seen with 'some BIOS Versions".
  • Have you updated your Motherboard BIOS version?
    • Please upload BIOS screen Capture showing your existing BIOS Version and Date(Date_Month_Year)
 

Attachments

Joined
Apr 27, 2017
Messages
6
Motherboard
Asus PRIME Z390-P - 2401Clover UEFI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Color Classic, eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Hi, effectively i update bios and now i change motherboard. Now it’s ok it’s fix.
Thx a lot, now i have an other problem. I install Logitech control center and after reboot, i’m Stuck.... no boot
I post new thread for this problem
 

Attachments

Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,676
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hi, effectively i update bios and now i change motherboard. Now it’s ok it’s fix.
Thx a lot, now i have an other problem. I install Logitech control center and after reboot, i’m Stuck.... no boot
I post new thread for this problem
  • Your uploaded Verbose boot screen is not pointing toward any known cause for boot failure.
  • Is this a real freeze?
  • Is there any HDD LED activity showing the system is trying to solve any problem on its own?

  • If it stays on the same screen for long time and you don't see any HDD LED activity, try Force Reboot and see if that will fix the issue.
  • If that too fails reboot with Safe Mode in Verbose with -v dart=0 -x.
  • If that boots OK, try reinstalling Logitech Control Center downloading new file Download Now
 
Joined
Apr 27, 2017
Messages
6
Motherboard
Asus PRIME Z390-P - 2401Clover UEFI
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Color Classic, eMac, iMac, Power Mac, PowerBook
Mobile Phone
iOS
Thx you very much, it’s ok now.
I reboot with -x option and i uninstall Logitech Control center, and i install a previous version.
Now it’s fix.

Thanks a lot:clap:
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,676
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Thx you very much, it’s ok now.
I reboot with -x option and i uninstall Logitech Control center, and i install a previous version.
Now it’s fix.

Thanks a lot:clap:
  • Thank you very much for your feed back about solving your Boot-Failure issue .
Congrats :clap:

  • Your complete troubleshoot will provide a good roadmap for someone else searching for answers to same issue.
 
Top