Contribute
Register

Hackintosh Mojave Grey Screen with moving cursor

Joined
Jan 20, 2019
Messages
1
Hey! I have installed Mac OS Mojave. I have successfully completed install through USB and then preboot from prebooter. But after that I was stuck at Apple Logo. Further I restarted in verbose mode and was stuck at various places after various tweaks.

After some research, I got an EFI online that worked fine for me after some tweaks using clover configurator.

But now, I am stuck at a grey screen with a moving cursor.

I get verbose texts, and the apple logo with a slow filling progress bar, and then reach this grey screen.

I have Asus Vivobook S15 S510UN-BQ147T laptop with,
CPU:- i7-8550U upto 4.0GHz
GPU:- Geforce MX150 2GB
RAM:- 16GB LPDDR4 2400MHz
Storage:- 256GB M.2 SSD and 1TB 5400RPM HDD
WiFi:- 2x2 802.11ac

I will attach my EFI to this post.

Please help!
 

Attachments

Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,444
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hey! I have installed Mac OS Mojave. I have successfully completed install through USB and then preboot from prebooter. But after that I was stuck at Apple Logo. Further I restarted in verbose mode and was stuck at various places after various tweaks.

After some research, I got an EFI online that worked fine for me after some tweaks using clover configurator.

But now, I am stuck at a grey screen with a moving cursor.

I get verbose texts, and the apple logo with a slow filling progress bar, and then reach this grey screen.

I have Asus Vivobook S15 S510UN-BQ147T laptop with,
CPU:- i7-8550U upto 4.0GHz
GPU:- Geforce MX150 2GB
RAM:- 16GB LPDDR4 2400MHz
Storage:- 256GB M.2 SSD and 1TB 5400RPM HDD
WiFi:- 2x2 802.11ac

I will attach my EFI to this post.

Please help!
  • You have posted in the Mojave Desktop Support.
Link to Mojave Laptop Support -> Mojave Laptop Support
 
Top