Contribute
Register

Hackintosh becomes sluggish randomly

Joined
Aug 26, 2018
Messages
10
Motherboard
Gigabyte GA-B250M-D3H
CPU
i5-7600K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook
Mobile Phone
iOS
Hello Hello,

I'm running an Hackintosh on MacOS Mojave 10.4.4 with a Gigabyte GA-B250M-D3H, i5-7600K and a RX 570 with a 4K screen plugged via DP. I (think I) run the latest Clover installed via Multibeast and the motherboard is configured as shown on the tutorials here.

Everything is running super well (booting lightning fast, shutting down as well, the OS is snappy..etc) except that randomly (as, I don't think I'm doing anything special) the OS becomes extremely sluggish and the only way is to reboot the computer twice (if I do it only one time, the sluggishness comes back within minutes). Sometime I have nothing for days, and sometime it happens once every hour or so, there is no pattern really...

I have crawled the forum here with similar issue but none of the solutions proposed worked and I'm not really sure what to do. Does any one of you would give me a clue of what's going on? Is there any tools in MacOs that would give me pieces of information about the crashes?

I attach here the Config.plist taken from the EFI, is there anything other element I should upload as well?

Thanks a lo in advance!
 

Attachments

Joined
Aug 26, 2018
Messages
10
Motherboard
Gigabyte GA-B250M-D3H
CPU
i5-7600K
Graphics
RX 570
Mac
iMac, MacBook
Mobile Phone
iOS
Up! Any idea where I should look at? Thanks!
 
Top