Contribute
Register

[Guide] Lenovo Y50 (UHD or 1080p) using Clover UEFI

Joined
May 24, 2012
Messages
2
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4710HQ
Graphics
HD4600 + GTX 860M
Try my EFI, let me know if it work on your machine.
Yeah, the issue was solved!!!
Thanks a lot!

also I've changed wifi card to BCM94352Z.
I find wireless network is a bit slow.
Ethernet connection is as fast as i hope.
Do you have same problem as well?
 
Joined
Feb 11, 2019
Messages
8
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4720HQ
Graphics
HD 4600, GT 860m 3840*2160
You got the same problem as I did, you could have a try with my EFI. Let me know it work on your UHD model.
Thanks for your help I have replaced my efi with yours then booted without cache and then rebuild cache still no use :(
 
Joined
Feb 11, 2019
Messages
8
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4720HQ
Graphics
HD 4600, GT 860m 3840*2160
I am going to reinstall fresh macOS then I will try your refi may be it will work
 
Joined
Feb 11, 2019
Messages
8
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4720HQ
Graphics
HD 4600, GT 860m 3840*2160
I have done fresh install again followed the steps as mentioned then used ur efi still same problem
 
Joined
Feb 11, 2019
Messages
8
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4720HQ
Graphics
HD 4600, GT 860m 3840*2160
luckily I am able to get screen now but when I put my laptop to sleep it goes black after wakeup and then I have to restart 3 or 4 time. any sloution for this
 
Joined
May 29, 2010
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hello!

Everything is working except Bluetooth, which works maybe once in 30 boots...
Debug is attached, any ideas?

Greetings,
Passa
 

Attachments

Joined
Dec 16, 2018
Messages
27
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4710HQ
Graphics
HD4600 + GTX 860M, 3840x2160
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Yeah, the issue was solved!!!
Thanks a lot!

also I've changed wifi card to BCM94352Z.
I find wireless network is a bit slow.
Ethernet connection is as fast as i hope.
Do you have same problem as well?
No, it works well on my machine, check your router or something else.
 
Joined
Dec 16, 2018
Messages
27
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4710HQ
Graphics
HD4600 + GTX 860M, 3840x2160
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
luckily I am able to get screen now but when I put my laptop to sleep it goes black after wakeup and then I have to restart 3 or 4 time. any sloution for this
It just can't get sleep on my machine, perhaps my ssd issue.
Your case is different from me, your should try
Bash:
sudo pmset -a hibernatemode 0
sudo rm /var/vm/sleepimage
sudo mkdir /var/vm/sleepimage
disable suspend to disk or S4 sleep.
Could you please tell me your ssd brand and other detail info ?
 
Joined
Feb 11, 2019
Messages
8
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4720HQ
Graphics
HD 4600, GT 860m 3840*2160
It just can't get sleep on my machine, perhaps my ssd issue.
Your case is different from me, your should try
Bash:
sudo pmset -a hibernatemode 0
sudo rm /var/vm/sleepimage
sudo mkdir /var/vm/sleepimage
disable suspend to disk or S4 sleep.
Could you please tell me your ssd brand and other detail info ?
My SSD is TOSHIBA THNSNF128GCSS

and also if I plug charger and then turn on it gets the display ok but if I turn my machine on with out charger it gives me black screen
 
Joined
Feb 11, 2019
Messages
8
Motherboard
Lenovo Y50-70
CPU
i7-4720HQ
Graphics
HD 4600, GT 860m 3840*2160
My SSD is TOSHIBA THNSNF128GCSS

and also if I plug charger and then turn on it gets the display ok but if I turn my machine on with out charger it gives me black screen
I have run the above command here is the warning it gave me

Warning: Idle sleep timings for "Battery Power" may not behave as expected.

- Disk sleep should be non-zero whenever system sleep is non-zero.

Warning: Idle sleep timings for "AC Power" may not behave as expected.

- Disk sleep should be non-zero whenever system sleep is non-zero.
 
Top