Contribute
Register

[Guide] Lenovo X250

Joined
Mar 19, 2013
Messages
28
Motherboard
Lenovo X250
CPU
i5-5300U
Graphics
HD 5500
Mobile Phone
Android
cool, is this a thing just for the x250 and t450? what about newer models?
I think that T450 also dont have whitelist. Check on google, there is a reddit topic about this.
 
Joined
Jan 29, 2016
Messages
103
Motherboard
T430 2349CTO/X250
CPU
i5-3230m/QM77 & i5-5330u
Graphics
Intel HD4000 1600x900 / HD5500 (1920x1080)
Mac
iMac, MacBook Air, MacBook Pro
Classic Mac
iMac
Mobile Phone
Android, iOS
Joined
Dec 31, 2016
Messages
14
Motherboard
Lenovo X250
CPU
i5-5300U
Graphics
Intel HD5500
I'm trying to install Snow Leopard via USB CD on my Lenovo x250 because I don't have access to a Mac computer to create a USB drive. So I'm using iBoot Broadwell. But after iBoot loads up and I try to install Snow Leopard it always crashes and says the computer needs to restart before I even get to the installation page. I'm wondering if it could be a problem with the BIOS? I'm not sure if there is a way for me to install those patches using this method. Has anyone else had to install mac os this way?

Thanks!
 
Joined
Jul 30, 2017
Messages
2
Hello, I am trying to install on a Lenovo X250. I used the Unibeast/Multibeast method, it all seems pretty ok but when I try to boot from the installed hard disk i get the attached kernel panic and system reboots.
FullSizeRender.jpg
It's the first time I try to do hackintosh; I've read something here and there, but I'm not sure if I got all the correct infos to proceed...
Thanks in advance,

LM
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
190,977
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Hello, I am trying to install on a Lenovo X250. I used the Unibeast/Multibeast method, it all seems pretty ok but when I try to boot from the installed hard disk i get the attached kernel panic and system reboots.
View attachment 270881
It's the first time I try to do hackintosh; I've read something here and there, but I'm not sure if I got all the correct infos to proceed...
Thanks in advance,

LM
Follow the Clover guide linked from the FAQ.
http://www.tonymacx86.com/el-capita...faq-read-first-laptop-frequent-questions.html

Although you should read the FAQ for an overview of issues, the Clover guide is linked from the first question: "Q. Where do I start?", just after the bold face "Clover Guide".
Here is a direct link, just to be clear:
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/

Also, your profile must be filled out with complete details as requested in the FAQ, again under "Q. Where do I start?". All seven details requested are equally important.

And if you have an issue (after following the guide), or on any other problem, you must provide a detailed description of the problem including information that helps us understand what you're doing. Always attach "Problem Reporting" files as per FAQ.
http://www.tonymacx86.com/el-capita...faq-read-first-laptop-frequent-questions.html
The required files and data are fully detailed in the last question in the FAQ:
"Q. What are typical "Problem Reporting" files?"
 
Joined
Dec 31, 2016
Messages
14
Motherboard
Lenovo X250
CPU
i5-5300U
Graphics
Intel HD5500
So I've followed the tutorial to create the USB, installed sierra, clover and all the added kexts. But when I boot my x250 and run clover, clover opens up but it doesn't see the macOS drive. I've tried several times of totally formatting the USB and making sure I wasn't missing anything and I'm still getting the same result. Clover doesn't show booting macOS as an option, it only sees Windows.

I'm using a PNY 64GB USB.

What can I do?

Thank you
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
190,977
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
So I've followed the tutorial to create the USB, installed sierra, clover and all the added kexts. But when I boot my x250 and run clover, clover opens up but it doesn't see the macOS drive. I've tried several times of totally formatting the USB and making sure I wasn't missing anything and I'm still getting the same result. Clover doesn't show booting macOS as an option, it only sees Windows.

I'm using a PNY 64GB USB.

What can I do?

Thank you
It sounds like you forgot HFSPlus.efi in drivers64UEFI.
Read the guide carefully.
And if you have an issue...

Read FAQ, "Problem Reporting"
https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
190,977
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Wow I didn't even see that in the Tony's USB creation guide. Thank you! Could you show me where that is in the guide?
The guide is linked in post #125.
 
Top