Contribute
Register

[GUIDE] Gigabyte H61M-S2PV (rev 2.0 - FA)

Joined
Mar 13, 2014
Messages
13
Motherboard
GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
i3-3225
Graphics
Intel HD 4000
Has anyone tried to install OS X 10.9.2 with this mb?
I am and used the same BIOS settings as the original op ecmcube did. It is running very well with no unresolved issues.

Here are my installation notes:

1. Run Parted Secure Erase on target SSD

2. Follow these instructions:
http://www.tonymacx86.com/374-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html

3. Reboot and select the SSD and then run Multibeast 6.2

Audio
> Realtek ALC8xx > Without DSDT ALC887/888b > Current v10032
(DSDT Free is the best option if you have a newer Gigabyte-brand motherboard that
uses UEFI instead of BIOS.)

Disk
> Trim Enabler > 10.9.x TRIM Patch

Network
> Atheros > ALXEthernet v1.0.2 (Atheros 8151 LAN chip)
> Realtek > RealtekRTL81xx v0.0.90

Misc
> FakeSMC + Plugins + HwMonitor Application

Build/Install

4. netis WF211 wireless N USB adapter (Realtek RTL8188CU) did not work.
Installed Realtek Wlan_11n_USB_MacOS10.8_Driver_UI_2.0.1 to fix netis
 
Joined
Nov 30, 2011
Messages
2
Motherboard
GA-H61M-S2PV (rev. 2.2)
CPU
i7 2600
Graphics
GTX660
Mobile Phone
Android
I have a problem with audio and network after Sierra install. Strange that I have network and internet connection when booting UniBeast and right after install until MultiBeast execution though I'm not adding any network drivers only boot manager :[ The motherboard
GA-H61M-S2PV (rev. 2.2) with Realtek GbE and Realtek ALC887 codec, CPU i7 2600, GPU Nvidia GTX660, 8Gb RAM. Any help appreciated.
 
Top