[Guide] El Capitan on the Skylake H170N-WIFI

Discussion in 'El Capitan Desktop Guides' started by ammulder, Nov 10, 2015.

  1. manuvlad

    manuvlad

    Joined:
    Mar 11, 2017
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    Powercolor RX 470 4GB
    Mar 23, 2017 at 3:10 AM #1451
    manuvlad

    manuvlad

    Joined:
    Mar 11, 2017
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    Powercolor RX 470 4GB
    It's done!
     

    Attached Files:

    • system.jpg  (118.5 KB, 208 views)
    • geekbench.jpg  (62.6 KB, 197 views)
    • cinebench.jpg  (119.8 KB, 175 views)
  2. yebstein

    yebstein

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    15
    Mobo:
    Gigabyte H170N
    CPU:
    i5-6500
    Graphics:
    HD 530
    Mar 23, 2017 at 3:19 AM #1452
    yebstein

    yebstein

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    15
    Mobo:
    Gigabyte H170N
    CPU:
    i5-6500
    Graphics:
    HD 530
    iMessage working?
     
  3. manuvlad

    manuvlad

    Joined:
    Mar 11, 2017
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    Powercolor RX 470 4GB
    Mar 23, 2017 at 3:46 AM #1453
    manuvlad

    manuvlad

    Joined:
    Mar 11, 2017
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    Powercolor RX 470 4GB
    Yes. No sleep/wake issue either. Sound works fine too (back and front pannel audio).
     
  4. yebstein

    yebstein

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    15
    Mobo:
    Gigabyte H170N
    CPU:
    i5-6500
    Graphics:
    HD 530
    Mar 23, 2017 at 3:57 AM #1454
    yebstein

    yebstein

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    15
    Mobo:
    Gigabyte H170N
    CPU:
    i5-6500
    Graphics:
    HD 530
    Which guide did you follow for iMessage, and is your system definition 17,1?
     
  5. manuvlad

    manuvlad

    Joined:
    Mar 11, 2017
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    Powercolor RX 470 4GB
    Mar 23, 2017 at 4:15 AM #1455
    manuvlad

    manuvlad

    Joined:
    Mar 11, 2017
    Messages:
    10
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    Intel i7 6700
    Graphics:
    Powercolor RX 470 4GB
    Nothing was really working properly before. So, I started over. I started from this guide, for el capitan, using only the Internal graphic card hd 530. When everything was running fine, I did follow this guide: https://www.tonymacx86.com/threads/direct-update-to-macos-sierra-using-clover.201465/

    And again only using the HD 530 graphic card.

    Last but certainly not least, I did use the guide for enabling AMD RX 4XX cards in Sierra: https://www.tonymacx86.com/threads/enabling-amd-rx-4xx-cards-in-sierra.201364/

    Edit: Yes, my system definition is iMac 17,1.
     
    Last edited: Mar 23, 2017
  6. bohasel

    bohasel

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    4
    Mobo:
    H170N Wifi
    CPU:
    6700K
    Graphics:
    GA-Geforce-GTX750Ti
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    Mar 24, 2017 at 9:50 AM #1456
    bohasel

    bohasel

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    4
    Mobo:
    H170N Wifi
    CPU:
    6700K
    Graphics:
    GA-Geforce-GTX750Ti
    Mac:
    MacBook Pro, Mac mini
    Mobile Phone:
    iOS
    I did it.. after booting problem with nvidia driver not solving
     
  7. ezsolt

    ezsolt

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    66
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    i7-6700
    Graphics:
    ASUS GeForce GTX 950 Mini
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Classic Mac:
    LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Mar 26, 2017 at 9:08 PM #1457
    ezsolt

    ezsolt

    Joined:
    Apr 28, 2015
    Messages:
    66
    Mobo:
    Gigabyte H170N-Wifi
    CPU:
    i7-6700
    Graphics:
    ASUS GeForce GTX 950 Mini
    Mac:
    iMac, MacBook Pro
    Classic Mac:
    LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    did anyone updated the mobo to F21?
     
  8. sebaer

    sebaer

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    47
    Mobo:
    GA-Z97MX Gaming 5
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    EVGA GTX 770 SC ACX 2GB
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Mar 27, 2017 at 9:04 AM #1458
    sebaer

    sebaer

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    47
    Mobo:
    GA-Z97MX Gaming 5
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    EVGA GTX 770 SC ACX 2GB
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    i am using an almost identical build (same mobo, i5 6500, 16gb corsair ram). Everything works great, but ethernet is really unstable (loses connection / IP every 5-10min). i tried mausi and intel with multibeast. any suggestions what i could try?
     
  9. yebstein

    yebstein

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    15
    Mobo:
    Gigabyte H170N
    CPU:
    i5-6500
    Graphics:
    HD 530
    Mar 27, 2017 at 10:24 PM #1459
    yebstein

    yebstein

    Joined:
    Feb 26, 2017
    Messages:
    15
    Mobo:
    Gigabyte H170N
    CPU:
    i5-6500
    Graphics:
    HD 530
    Which Ethernet port are you using?
     
  10. sebaer

    sebaer

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    47
    Mobo:
    GA-Z97MX Gaming 5
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    EVGA GTX 770 SC ACX 2GB
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Mar 28, 2017 at 9:53 AM #1460
    sebaer

    sebaer

    Joined:
    May 18, 2012
    Messages:
    47
    Mobo:
    GA-Z97MX Gaming 5
    CPU:
    i7-4790K
    Graphics:
    EVGA GTX 770 SC ACX 2GB
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    i am using the one on the right (nex to the orange sound input above the 2 USB 3).
     

Share This Page