Contribute
Register

[GUIDE] Dell Inspiron 15 7573 - Big Sur 11.2 - OC 0.6.6 | I7-8550U - 4K - UHD 620 - BEST 100% Simple SETUP (continued)

Joined
Aug 26, 2019
Messages
4
Motherboard
GA-B75M-D3P
CPU
i5-3450
Graphics
RX 560
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Thanks Feartech for your help, I just get my new wifi card and works perfect, I did some test and I have 2 issues
1. the webcam only shows a black screen
2. Using fn+insert goes to sleep but then the computer restart

Do you know how to solve this.
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
20,750
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Thanks Feartech for your help, I just get my new wifi card and works perfect, I did some test and I have 2 issues
1. the webcam only shows a black screen
2. Using fn+insert goes to sleep but then the computer restart

Do you know how to solve this.
the guide in post 1 mentions it is working ok?
 
Joined
Aug 26, 2019
Messages
4
Motherboard
GA-B75M-D3P
CPU
i5-3450
Graphics
RX 560
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
the guide in post 1 mentions it is working ok?
I have the same laptop as Mrgueque and I used his efi, I just removed the wifi & bt kexts because I changed my card but I don't think that this has something related with the cam, attached you will find my efi.
 

Attachments

  • EFI.zip
    59.8 MB · Views: 9

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
20,750
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I have the same laptop as Mrgueque and I used his efi, I just removed the wifi & bt kexts because I changed my card but I don't think that this has something related with the cam, attached you will find my efi.
XhciPortLimit should be disabled as you have your usb ports already setup

other than that, maybe Mrgeque may have some idea
 
Joined
Dec 20, 2018
Messages
596
Motherboard
Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7
CPU
i7-8700K OC 5GHz
Graphics
GTX 1080 Ti & UHD 630
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I have the same laptop as Mrgueque and I used his efi, I just removed the wifi & bt kexts because I changed my card but I don't think that this has something related with the cam, attached you will find my efi.
sorry I have been away. if you're using my efi everything should work. like @Feartech said, you may need to setup your usb map and kext for your device specifically. try checking in bios to see if all of you're peripherals are enabled,
 
Top