Contribute
Register

[Guide] Dell Inspiron 15 7559 El Capitan Hackintosh (Dual Boot With Windows)

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,028
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Joined
Sep 6, 2015
Messages
7
Motherboard
Dell m6800
CPU
i7 4910
Graphics
Firepro M6100
Here. I did like a mixed version from this guide with the one you directed me to. I've already tried both AptioFixDRV-64 and AptioFixDRV2-64 and get the same results

I fixed it:

Navigate to clover configurator vibrant and load your .plist
Go to tools
Install drivers

EmuvariableUefi-64
OsxAptioFix2drv-64
OsxAptioFix3drv-64
PartitionDxe-64

Then reboot.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,028
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
i7-2600K
Graphics
HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
I fixed it:

Navigate to clover configurator vibrant and load your .plist
Go to tools
Install drivers

EmuvariableUefi-64
OsxAptioFix2drv-64
OsxAptioFix3drv-64
PartitionDxe-64

Then reboot.
Wrong.
OsxAptioFix2Drv-64.efi and OsxAptioFix3Drv-64.efi are mutually exclusive.
OsxAptioFix3Drv-64.efi is just an old version of AptioMemoryFix.efi.
AptioMemoryFix.efi does not require EmuVariableUefi-64.efi.
No need for PartitoinDxe-64.efi.

See details in guide:
https://www.tonymacx86.com/threads/guide-booting-the-os-x-installer-on-laptops-with-clover.148093/

Recommended configuration is AptioMemoryFix.efi, no OsxAptioFix*.efi, no EmuVariableUefi-64.efi.
 
Joined
Oct 4, 2013
Messages
16
Motherboard
z77 d3sh 8 gb ares / dell 7559 1080p
CPU
ivy bridge 3240 / i7 6700 hq
Graphics
560 ti / integrated
Hi . i ve been using this hackintosh for 3 years now... everything works good and such... but i feel like formatting and reinstalling my windows 10 partition..... should i be aware of something? or can i just format it and install windows in the normal way?

thanks in advance...
 
Joined
Jun 15, 2019
Messages
4
Motherboard
DELL Inspiron 15 7559
CPU
i7-6700
Graphics
GTX 960M 4K display
Mobile Phone
Android
I have successfully gotten into the installer, I am in disk utility to partition my SSD, but it doesn't detect it... any idea?
 
Top