[Guide] Airport - PCIe Half Mini v2

Discussion in 'Network' started by toleda, Jul 24, 2013.

Tags:
  1. RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    164,661
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 2:27 AM #2491
    RehabMan

    RehabMan Moderator

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    164,661
    Mobo:
    Intel DH67BL
    CPU:
    Core i7-2600K
    Graphics:
    Intel HD 3000
    Mac:
    MacBook Air
    Mobile Phone:
    iOS
    Compatible BT (Broadcom based)... might get you part way there. But really handoff does not work that well on hacks regardless.
     
  2. DOCBJR

    DOCBJR

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    81
    Mobo:
    GIGABYTE GA-170 MX-Gaming 5
    CPU:
    Intel Core i7-6700K
    Graphics:
    MSI GeForce GTX 960
    Jan 7, 2017 at 2:37 AM #2492
    DOCBJR

    DOCBJR

    Joined:
    Aug 11, 2012
    Messages:
    81
    Mobo:
    GIGABYTE GA-170 MX-Gaming 5
    CPU:
    Intel Core i7-6700K
    Graphics:
    MSI GeForce GTX 960
    Any suggestions for a Broadcom based BT card and how would I attach it to the computer?

    My GA-H87N-WIFI and GIGABYTE GA-170 MX-Gaming 5 both have handoff and Apple watch turn on working fine. So I'm trying for a third, if possible.
    Thanks
     
  3. ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 5:57 PM #2493
    ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    I restarted my computer this morning and now my wifi and audio are not working. My wifi shows "WIFI: No hardware installed" even though everything worked before. Any suggestions?
     
  4. ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 6:24 PM #2494
    ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Ok so I tried
    Code (Text):
    sudo kextcache -system-caches
    and

    Code (Text):
    sudo kextcache -system-prelinked-kernel -all-loaded
    then restarted. Nothing. The wifi shows up as a device.

    Screen Shot 2017-01-07 at 11.21.32 AM.png
     
  5. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,175
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 7:41 PM #2495
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,175
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    See Problem Reporting, Post #1; attach all requested files
     
  6. nobodynose

    nobodynose Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    4,184
    Mobo:
    ASRock Z270M Pro4
    CPU:
    Intel Core i7-7700K
    Graphics:
    Nvidia GTX 1060
    Mac:
    iMac, MacBook, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    iBook, iMac, Quadra
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    Jan 7, 2017 at 8:49 PM #2496
    nobodynose

    nobodynose Moderator

    Joined:
    Sep 30, 2012
    Messages:
    4,184
    Mobo:
    ASRock Z270M Pro4
    CPU:
    Intel Core i7-7700K
    Graphics:
    Nvidia GTX 1060
    Mac:
    iMac, MacBook, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    iBook, iMac, Quadra
    Mobile Phone:
    Android, iOS
    I'm trying to get an Azurewave AW-CE123H (Broadcom BCM94352HMB) card working in an Intel NUC DC3217BY machine under Sierra. I have successfully installed Sierra, and I installed FakePCIID.kext and FakePCIID_Broadcom_WiFi.kext to /Library/Extensions. But the OS still doesn't see the card (though it is detected in DCPIManager). Attached are the necessary files for debugging, where possible. Thanks for any help you can provide.
     

    Attached Files:

  7. ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 9:12 PM #2497
    ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Sorry Toleda. Its attached.

    I am on using z170n-wifi (Skylake) with 4352z card.
     

    Attached Files:

  8. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,175
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 9:50 PM #2498
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,175
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Patch missing, See Post #1:
    Step 3b/BCM94352 5 GHz/Handoff
    2. Patches
    1. 10.12 and newer, 5GHz
    3. Installation

    Note: FakePCIID injects "BCM94352-Airport-Extreme," patch unnecessary
     
  9. toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,175
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 9:51 PM #2499
    toleda

    toleda Moderator

    Joined:
    May 20, 2010
    Messages:
    21,175
    Mobo:
    Asus Maximus VII Impact
    CPU:
    Core i7-4770K
    Graphics:
    HD7750 + HD4600
    Mac:
    iMac, MacBook Pro, Mac mini
    Classic Mac:
    512K, LC, Power Mac
    Mobile Phone:
    iOS
    See Post #2501, above
     
  10. ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    Jan 7, 2017 at 10:27 PM #2500
    ccannon0

    ccannon0

    Joined:
    Jul 6, 2013
    Messages:
    177
    Mobo:
    Z170N-Gaming 5
    CPU:
    i5 6600k
    Graphics:
    GTX 950 Ti Boost
    Mac:
    MacBook Pro
    Mobile Phone:
    iOS
    tired it. still nothing. I have never encountered this before.
     

Share This Page