Contribute
Register

GTX 660 glitch issue with MacOS High Sierra 10.13

Joined
Jun 21, 2010
Messages
157
Motherboard
Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3
CPU
Intel i5 2500K
Graphics
Nvidia GTX 650Ti Boost
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
Hello guys. I was also looking for any good news from this topic.
I use Asus GTX660 1Gb graphics card.
I tried both macos driver and nvidia web driver.
Also I've installed Nvidia Cuda.
My os version is 10.13.1. Everything works perfect except this awful graphics artifact.
That's not hard to install Sierra but we all live in hope to get the fix for our issue....

Is your card the boost version? I thought non-boost versions had no issues and started to look around for a 650 or 650ti card.
 
Last edited:
Joined
Nov 25, 2012
Messages
160
Motherboard
GIGABYTE GA-Z77X-UP5-TH
CPU
i5-3570K
Graphics
AMD RX570
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
switch board id to imac 14,2 (
Mac-27ADBB7B4CEE8E61)
and leave the rest to imac 18,3. Use latest lilu &nvidiagraphicsfixup. Lag will dissapear.

Could you provide a little more detail on the workflow for how you managed to fix the glitches? And which exact GeForce 660 card do you have. Is it the OC version and brand?
 
Joined
Dec 28, 2014
Messages
3
Motherboard
Asus > Need model # > See Rules!
CPU
i7 > Need full model # > See Rules!
Graphics
GTX 1050
Gave up, two hacks with GTX 660 1G, downgraded one to GTX 650, another now have 1050 Ti, 10.13.2 - no problems on both.
 
Joined
Jan 8, 2013
Messages
2
Motherboard
123
CPU
3
Graphics
asdf
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Anyone tried wirh new update?
 
Joined
Nov 25, 2012
Messages
160
Motherboard
GIGABYTE GA-Z77X-UP5-TH
CPU
i5-3570K
Graphics
AMD RX570
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
I just upgraded to 10.13.1 and using the updated CUDA drivers (CUDA Driver 387.99, GPU Driver Version 378.10.10.10.20.109) and using the NVIDIA Web Driver (378.10.10.10.20.109).

Still having the same issues. :( glitchy video artefacts.
 
Joined
Dec 14, 2013
Messages
2
Motherboard
Gigabyte GA-H87-D3H
CPU
i5 4570
Graphics
HD4600 and Nvidia GTX660
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Air
  4. MacBook Pro
Classic Mac
  1. LC
  2. Performa
Mobile Phone
  1. Android
I just upgraded to 10.13.1 and using the updated CUDA drivers (CUDA Driver 387.99, GPU Driver Version 378.10.10.10.20.109) and using the NVIDIA Web Driver (378.10.10.10.20.109).

Still having the same issues. :( glitchy video artefacts.

Hello,

I upgraded to 10.13.2 two days ago and noticed the same atifacts. This morning I disconnected the GTX660 to use the GPU of the processor (i5 4570) and have no artifacts. I have less resolution on the screen (2048 X 1152 on a 2560 X 1440 monitor) but I will work so till the problem is solved.
 
Joined
Nov 25, 2012
Messages
160
Motherboard
GIGABYTE GA-Z77X-UP5-TH
CPU
i5-3570K
Graphics
AMD RX570
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Hello,

I upgraded to 10.13.2 two days ago and noticed the same atifacts. This morning I disconnected the GTX660 to use the GPU of the processor (i5 4570) and have no artifacts. I have less resolution on the screen (2048 X 1152 on a 2560 X 1440 monitor) but I will work so till the problem is solved.

Did you have to change any settings in BIOS or boot in order the get the onboard graphics to work?

I tried using the onboard graphics from the HD4000 the other day (I didn't physically disconnect the GeForce 660 card though), but I couldn't get any video signal over DVI. But I didn't change any settings.
 
Top