Contribute
Register

GT 640 CUDA Missing on restart in 10.8.1 !!! HELP !!!

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 5, 2010
Messages
66
Motherboard
GA X58 A UD7 REV 2.0
CPU
CORE I7 NEHALEM 930
Graphics
ATI 5770
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Dears ,

ZOTAC GT640 2 GB working beautifully in 10.8.1 OOB .

Installed latest Nivida Graphics Drivers and CUDA 5.0.24 . CUDA Z detects GT640 .... PERFECT .....

But on reboot , GT640 is not detected by CUDA Z /other CUDA enabled Apps !!!!

HELP !!!!!!
 
Joined
Aug 5, 2010
Messages
66
Motherboard
GA X58 A UD7 REV 2.0
CPU
CORE I7 NEHALEM 930
Graphics
ATI 5770
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
GT 640 CUDA Missing on restart in 10.8.2 ALSO !!! HELP !!!

Dears ,

ZOTAC GT640 2 GB working beautifully in 10.8.2 Out of Box . Updated Drivers .

Installed latest Nivida Graphics Drivers FOR 10.8.2 and CUDA 5.0.36 .

CUDA Z detects GT640 .... PERFECT .....

But on reboot , GT640 is not detected by CUDA Z /other CUDA enabled Apps !!!!

HELP !!!!!!

Anyone facing the same problem .... Mobo is the GA Z77X UP5 TH ...
 
Joined
Mar 2, 2011
Messages
4
Motherboard
GIGABYTE GA-P55-USB3L
CPU
i5 750
Graphics
GTX 750 Ti
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. Apple
  2. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Dears ,

ZOTAC GT640 2 GB working beautifully in 10.8.2 Out of Box . Updated Drivers .

Installed latest Nivida Graphics Drivers FOR 10.8.2 and CUDA 5.0.36 .

CUDA Z detects GT640 .... PERFECT .....

But on reboot , GT640 is not detected by CUDA Z /other CUDA enabled Apps !!!!

HELP !!!!!!

Anyone facing the same problem .... Mobo is the GA Z77X UP5 TH ...

Asus P8Z68V-PRO Gen3 - i7 2600K - GT640
working fine with me until 10.8.1
i have a problem after upgrade to 10.8.2 the computer can't open in normal mode but opining with -x (safe mode)
get this error

can anyone help me
 

Attachments

  • IMG_0495.jpg
    IMG_0495.jpg
    1.1 MB · Views: 122
Status
Not open for further replies.
Top