Contribute
Register
Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 24, 2016
Messages
60
Motherboard
Z77X UP5-TH
CPU
i7-3770K
Graphics
RX 580
This card is working OOB, but it has some graphical issues as per attachments.

If someone has a solution please share.
 

Attachments

  • 01.png
    01.png
    83.6 KB · Views: 122
  • 02.png
    02.png
    43.3 KB · Views: 103
  • 03.png
    03.png
    46.2 KB · Views: 98
  • 04.png
    04.png
    2.2 MB · Views: 119
  • 05.png
    05.png
    2.8 MB · Views: 108
Last edited:

UtterDisbelief

Moderator
Joined
Feb 13, 2012
Messages
7,582
Motherboard
ASUS Z490-G Gaming (Wi-Fi) - OC 0.6.8
CPU
i3-10320
Graphics
RX560
Mac
  1. iMac
  2. Mac mini
Classic Mac
  1. eMac
  2. iBook
Mobile Phone
  1. iOS
This card is working with the old Sierra kext, but have some graphical issues as per attachments.

If someone has a solution please share.

Although the GTX 650 ti Boost is a Kepler card and those are reported working with Mojave, some people are showing problems with anything earlier than a 7** series. So yours could be borderline.

Do a search here using the search-bar above and you'll see what I mean: "GTX 650 ti Mojave" or try "Kepler Mojave" :)
 
Joined
Jul 23, 2012
Messages
802
Motherboard
GA-Z77N-WIFI-F3-Clover
CPU
E3-1225 v2
Graphics
GT 640 | P4000
Mac
  1. Mac mini
6** or 7** Kepler based graphic cards, the only difference is VBIOS, you may try upgrade or downgrade the VBIOS

AMD and Nvidia GOP update (No requests, DIY)

My Gigabyte GTX 650 Ti Boost 2GB (GV-N65TBOC-2GD) is working fine on Sierra/High Sierra/Mojave

I am using the stock VBIOS (F2), i did try update the stock VBIOS to newer version, but in Cinebench test, there is some video glitches, finally I flashed it back to the stock VBIOS.
 
Status
Not open for further replies.
Top