Contribute
Register

graphic bugs in maps/garageband

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 7, 2011
Messages
33
Motherboard
GA-Z87N-WIFI
CPU
Core i7-4770K
Graphics
HD4600
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
hey everyone. i added a gt 640 to my system and since then i have graphic bugs in maps and garageband. just look at the attached file. you can see coloured pixels everywhere, garageband videos are the same...

any solutions? thanks in advance
 

Attachments

  • Bildschirmfoto 2013-11-13 um 23.17.57.jpg
    Bildschirmfoto 2013-11-13 um 23.17.57.jpg
    170.6 KB · Views: 130
Joined
Aug 17, 2011
Messages
111
Motherboard
GA-Z68MX-UD2H-B3 UEFI BIOS
CPU
i5 2500k
Graphics
HD3000
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Odd. Do your built in graphics work ok? You might be better sticking with that and they're probably not that much slower for most purposes.
 
Joined
Aug 7, 2011
Messages
33
Motherboard
GA-Z87N-WIFI
CPU
Core i7-4770K
Graphics
HD4600
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
i have disabled the onboard gfx in bios. the graphic bugs are gone. since i have "only" 3 displays, this is a solution for me but not for the cause.
 
Joined
Sep 22, 2013
Messages
6
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Thanks to Waffel, I added IGPEnabler=No to org.chameleon.Boot.plist using Textedit as you mentioned and it works like a charm after reboot. By the way, My rigs are MSI N640GT-MD1GD3 Geforce GT 640 Greaphic Card on H87M-D3H.
My only issue now is PCI DIE 127 C in HWmonitor.
 
Status
Not open for further replies.
Top