Contribute
Register

Gigabyte Z77-DS3h - El Captain" - Installation

wildwillow

Moderator
Joined
Jun 26, 2012
Messages
4,569
Motherboard
Z170 Deluxe
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
Thank you....


ruscito have to install it, after which I installed the Nvidia driver, only that at the time of restart will not start logo appears for a second ...... But the system does not start.


I also set multibeast with:


- Ethernet Driver: AlexEthenet
- Drivers Audio: Alc 887/889
-Chimera
and normal settings for the rest.


The only thing I eliominato the black theme


Help !!!


Thank you

Can you boot your installation drive with the USB. MultiBeast and Chimera are not yet compatible with
OS X El Capitan so you will have to use Clover.
 

wildwillow

Moderator
Joined
Jun 26, 2012
Messages
4,569
Motherboard
Z170 Deluxe
CPU
i5-6600K
Graphics
GTX 970
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
  2. Other
OK thanks.

Can you tell me how to set clover , as it's the first time I utiizzo ?

That I set , I imagine using the options in the boot of clover .

Do I remember my configuration :

motherboard: Gigabyte Z77 - DS3H
Video Card: GTX 750 Ti EVGA 2Gb
SSD Samsung 128Gb


Always if possible ....

I am grateful to you.

I guess you installed in UEFI mode. Mount your USB's EFI partition and copy it to the desktop. Mount the EFI partition on your installation drive and copy the EFI partition to it. Open the config.plist with Clover configurator, or your favourite plist editor and under Boot > Boot Arguments > use the + and type in
Code:
nvda_drv=1
This is for your 750 TI, it disables the OS X drivers and loads the nVidia web drivers.
 
Top