Contribute
Register

Gigabyte GA-Z170-D3H BIOS F22a - High Sierra Install Success

Joined
Sep 29, 2013
Messages
25
Motherboard
Gigabyte GA-Z170m-D3H
CPU
i5-6400
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
For me audio is not coming. I knew I had alc892 but after installing, I am getting no audio. And tried alc1150 also but nothing. What shall I do? When I was in Sierra it was working today only installed high Sierra and audio is not coming.

No input or output device found.
 
Last edited:
Joined
Apr 2, 2017
Messages
55
Motherboard
Gigabyte GA-Z170-D3H f22f
CPU
i3 6100
Graphics
530
Mobile Phone
iOS
For me audio is not coming. I knew I had alc892 but after installing, I am getting no audio. And tried alc1150 also but nothing. What shall I do? When I was in Sierra it was working today only installed high Sierra and audio is not coming.

No input or output device found.
For me audio is not coming. I knew I had alc892 but after installing, I am getting no audio. And tried alc1150 also but nothing. What shall I do? When I was in Sierra it was working today only installed high Sierra and audio is not coming.

No input or output device found.
which Motherboard You have?
 
Joined
Sep 29, 2013
Messages
25
Motherboard
Gigabyte GA-Z170m-D3H
CPU
i5-6400
Mac
iMac
Mobile Phone
Android
also fill you profile info 1st
The issue got solved after multiple tries. Now i have another issue TP-Link TL-WN851ND 300Mbps how to get it to work on High Sierra?
 
Joined
Apr 2, 2017
Messages
55
Motherboard
Gigabyte GA-Z170-D3H f22f
CPU
i3 6100
Graphics
530
Mobile Phone
iOS
The issue got solved after multiple tries. Now i have another issue TP-Link TL-WN851ND 300Mbps how to get it to work on High Sierra?
don't know. I have USB TP Link WN725N V2 and it's work awesome official driver is available.
 
Joined
Feb 18, 2016
Messages
38
Motherboard
GB Z170-D3H
CPU
Intel i7-6700k
Graphics
Nvidia GTX 960 4GB
Mobile Phone
Android, Other
Hello,

It's working Wake on Lan for you?
I tried anything but can't made it to work...

Thanks.
 
Joined
Apr 2, 2017
Messages
55
Motherboard
Gigabyte GA-Z170-D3H f22f
CPU
i3 6100
Graphics
530
Mobile Phone
iOS
Hello,

It's working Wake on Lan for you?
I tried anything but can't made it to work...

Thanks.
How do I know if the wake on LAN is working ? Sorry for late reply.
 
Joined
Feb 18, 2016
Messages
38
Motherboard
GB Z170-D3H
CPU
Intel i7-6700k
Graphics
Nvidia GTX 960 4GB
Mobile Phone
Android, Other
How do I know if the wake on LAN is working ? Sorry for late reply.
When you shutdown your pc the link on the router/switch need to remain up(online, green).

When I'm on the system macOS the link is on but when i shutdown pc it goes off...must be on :(
 
Joined
Apr 2, 2017
Messages
55
Motherboard
Gigabyte GA-Z170-D3H f22f
CPU
i3 6100
Graphics
530
Mobile Phone
iOS
When you shutdown your pc the link on the router/switch need to remain up(online, green).

When I'm on the system macOS the link is on but when i shutdown pc it goes off...must be on :(
When MY PC is Sleep router geeen light off but after a sec it's ON. Wake on Lan work perfect.
 
Top