Contribute
Register

Gigabyte 750 ti can't install Nvida web driver

Joined
Feb 5, 2014
Messages
24
Motherboard
Ux305FA
CPU
Core M 5y10c
Graphics
Intel 5300
Mobile Phone
Android, iOS
Hy guys I'm BigEmperor.:D I have installed Yosemite using Clover. Everything works good except dedicated GPU. I read about nvidia web driver but i can't install. My Clover SMBIOS is a iMac 14,2 and when i try to change and get Mac Pro 5,1 i reach a Kernel Panic.
My configuration is:
motherboard: Gigabyte z97m_d3h
CPU: Intel 4690k
Ram: 8gb Hyper X Fury
PSU: Cooler Master 600
GPU:Gigabyte 750 ti OC Windforce
monitor: generic samsung one
wi fi card: iMac real wi fi + bluetooth card(BCM94360CD), get working with a pci-e adapter
Now i'm using the computer without dedicated GPU, only intel HD 4600(used for install and setup)
someone can help me?
 

slim.jim

Moderator
Joined
Dec 17, 2014
Messages
4,106
Motherboard
MSI Z97 Gaming 9 AC
CPU
i7-4790K
Graphics
GTX 970
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
PowerBook
Mobile Phone
iOS
Hy guys I'm BigEmperor.:D I have installed Yosemite using Clover. Everything works good except dedicated GPU. I read about nvidia web driver but i can't install. My Clover SMBIOS is a iMac 14,2 and when i try to change and get Mac Pro 5,1 i reach a Kernel Panic.
My configuration is:
motherboard: Gigabyte z97m_d3h
CPU: Intel 4690k
Ram: 8gb Hyper X Fury
PSU: Cooler Master 600
GPU:Gigabyte 750 ti OC Windforce
monitor: generic samsung one
wi fi card: iMac real wi fi + bluetooth card(BCM94360CD), get working with a pci-e adapter
Now i'm using the computer without dedicated GPU, only intel HD 4600(used for install and setup)
someone can help me?
Update to OS X 10.10.5 and the nvidia driver for 10.10.5 no longer has the hardware check for system profile.

Alternatively you can modify the installer, see problem 1 here: http://www.tonymacx86.com/graphics/161256-solving-nvidia-driver-install-problems.html
 
Joined
Feb 5, 2014
Messages
24
Motherboard
Ux305FA
CPU
Core M 5y10c
Graphics
Intel 5300
Mobile Phone
Android, iOS
i solved setting SMBIOS as Mac Pro 3,1, no kernel panic error. Then i installed web driver and i reset SMBIOS as Imac 14,2. Now GPU works great
 
Top