Contribute
Register

GA-Z68X-UD3H-B3 Firewire

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 9, 2011
Messages
12
Motherboard
GIGABYTE® GA-Z68X-UD3H-B3
CPU
Intel® Core™ i5-2500K
Graphics
SAPPHIRE® HD6850
Mac
  1. MacBook
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Hey guys any news about the firewire problem? If someone has a pci card thats work please post it.

I don't understand why this mobo was recommended if firewire doesn't work. I only bought it for that issue. Anyway a pci card should also be fine.
 
Joined
Jul 29, 2010
Messages
140
Motherboard
GA Z68X-UD3H-B3
CPU
I7-2600
Graphics
Nvidia GT 210
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Big Bummer for me too ..

I have same mobo.

Really wanted to use the onboard firewire.
Been told that it would work.
Now i have to remove my graphics card (Nvidia GT 220) to make room for a firewire pcie card.
The nvidia card takes room for 2 slots thats why.
And i have to use onboard video HD3000.

Not ideal i think.

Still find it real odd that onboard firewire IS seen in Apple's system profile.
I am on 10.7.2.
 
Joined
Aug 25, 2011
Messages
11
Motherboard
OSX Snow Leopard 10.6.8
CPU
Intel i5
Graphics
AMD RADEON 6870 HD
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
we all have same problem....Z68X-UD3H-B3
the problem in the VIA chipset
I think we can only add a PCIE firewire additional with Texas chipset is the most compatibile
 
Joined
Jul 29, 2010
Messages
140
Motherboard
GA Z68X-UD3H-B3
CPU
I7-2600
Graphics
Nvidia GT 210
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Thank you for your reply.

Indeed, i stumble across that same info the whole time.
 
Joined
Jul 29, 2010
Messages
140
Motherboard
GA Z68X-UD3H-B3
CPU
I7-2600
Graphics
Nvidia GT 210
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Great info, thank you, gonnna buy that card !
 
Joined
Jul 29, 2010
Messages
140
Motherboard
GA Z68X-UD3H-B3
CPU
I7-2600
Graphics
Nvidia GT 210
Mac
  1. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Great, thx mate !
 
Joined
Dec 6, 2011
Messages
2
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hello. Did anyone ever get their 2 blue USB 3.0 ports working? Actually those ports don't work on windows for me either. Thx
 
Status
Not open for further replies.
Top