Contribute
Register

GA-X79-UD5 Sierra USB 3 ??

Status
Not open for further replies.
Joined
Oct 21, 2011
Messages
42
Motherboard
Ga-X79-UD5
CPU
i7 3820
Graphics
Geforce Gt710
Mac
  1. Mac Pro
Hi guys,it's been a long time since i posted here..
I made a fresh install of Sierra with Unibeast and Clover etc etc...and everything seems to be ok except my Usbs
Seems that some crazy usbxhci "errors" happens when booting in verbose,that make my system deadly slow..I Tried the usb fixes from Multibeast 9 but nothing solves this...
WHAT i found is,if i use USBXHCI_FL1009.kext [which was for El Crap] ...(putting it in Efi's Clover Other folder),system works as it should,meaning all usbs working and it super fast (because without it,the console giving errors all the time,so system was dead...a copy of a single file would take 10 minutes) BUT....upon booting (-v)i see that when using this kext it says something that usb 3 protocol is unsupported for my ports or so...
However,for example if i plug my logitech camera or my Ilok to usb 3 port nothing happens,if i plug a simple usb stick it recognizes it...
In my 10.10.5 drive,everything works including those ports ...Any help??
 
Joined
Dec 11, 2012
Messages
9
Motherboard
GA-X79-UD5
CPU
i7-3930K
Graphics
GT 770
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Nov 10, 2011
Messages
350
Motherboard
Gigabyte X79-UD5
CPU
i7-3930K
Graphics
GTX 960 and RX 580
Mac
  1. MacBook Air
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
  4. Mac Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi guys,it's been a long time since i posted here..
I made a fresh install of Sierra with Unibeast and Clover etc etc...and everything seems to be ok except my Usbs
Seems that some crazy usbxhci "errors" happens when booting in verbose,that make my system deadly slow..I Tried the usb fixes from Multibeast 9 but nothing solves this...
WHAT i found is,if i use USBXHCI_FL1009.kext [which was for El Crap] ...(putting it in Efi's Clover Other folder),system works as it should,meaning all usbs working and it super fast (because without it,the console giving errors all the time,so system was dead...a copy of a single file would take 10 minutes) BUT....upon booting (-v)i see that when using this kext it says something that usb 3 protocol is unsupported for my ports or so...
However,for example if i plug my logitech camera or my Ilok to usb 3 port nothing happens,if i plug a simple usb stick it recognizes it...
In my 10.10.5 drive,everything works including those ports ...Any help??

Hi Thanos old buddy :)

Just wanted to say that my X79 UD5 USB 3.0 is not working in 10.10.5. Whatever you did to make it work in 10.10.5 might make it work in 10.12. If you remember what you did for 10.10.5 please let me know USB 3.0 are hosed ATM. Want to get this one up to Sierra one of these days.

-GS
 
Status
Not open for further replies.
Top