Contribute
Register

GA-B75M-D3H/D3P - Multibeast 5.5.0 and Update 10.8.5 Causing Delayed Boot

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 10, 2012
Messages
202
Motherboard
GA-Z97-HD3
CPU
i7-4790
Graphics
Intel HD Graphics 4600
Mobile Phone
  1. iOS
Dear All,

Unfortunately when using audio kexts from Multibeast 5.5.0 upon update to 10.8.5 with a GA-B75M-D3H motherboard ( possibly along with a GF210 card as well) you get working audio however a delay in boot times as well as unresponsive mouse/keyboard upon booting.

The workaround used to entail using audio kexts from Multibeast 5.0.2 however these are not compatible with 10.8.5.

A few of us are not happy with the delayed boot times, or unresponsive mouse....

Is there anything we can do? or should we just live with it?

Anybody with this same Motherboard not having this problem? if so what are your hardware specs and what settings are you using?

And lastly, would it be possible to build an audio kext to provide a wrokaround? if so where would I begin to do such a thing?

Thanks in advance for reading this, and please post if you are using this board as well as if you are experiencing the same issue.

Thanks
Spang1974

A similar thread already posted regarding this issue:
http://www.tonymacx86.com/general-h...-respond-until-5-10-minutes-after-boot-2.html
 

toleda

Moderator
Joined
May 19, 2010
Messages
22,935
Motherboard
Asus Maximus VII Impact
CPU
Core i7-4770K
Graphics
RX 560 + HD4600
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
  3. Mac mini
Classic Mac
  1. 512K
  2. LC
  3. Power Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Status
Not open for further replies.
Top