Contribute
Register

Fujitsu Lifebook E734 not getting to installer

Status
Not open for further replies.
Joined
Nov 23, 2020
Messages
16
Motherboard
Fujitsu Lifebook E734
CPU
i5-4310M / QM87
Graphics
HD 4600 (1366x768)
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
I started to make hackintosh installer for my Lifebook. And for some reason every time I try to boot to the installer, it gets stuck. I have searched this forum and also every other forums available online. I'm not quite fluent with english so the reason for not booting might be really simple. Some times it gives the apfs:1393 error, some times it gives kernel panic. I found here a short guide how to make installer for Lifebook E744 which is basically the same laptop than mine, only difference is fingerprint reader. Also not sure what is the proper way to enclose the EFI.zip or CLOVER.zip folder so please go easy on me. I would love to get a nudge to right direction for getting this to work.
 

Attachments

  • CLOVER.zip
    5 MB · Views: 26

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
26,561
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
I started to make hackintosh installer for my Lifebook. And for some reason every time I try to boot to the installer, it gets stuck. I have searched this forum and also every other forums available online. I'm not quite fluent with english so the reason for not booting might be really simple. Some times it gives the apfs:1393 error, some times it gives kernel panic. I found here a short guide how to make installer for Lifebook E744 which is basically the same laptop than mine, only difference is fingerprint reader. Also not sure what is the proper way to enclose the EFI.zip or CLOVER.zip folder so please go easy on me. I would love to get a nudge to right direction for getting this to work.
try the opencore guide in my signature
 
Joined
Nov 23, 2020
Messages
16
Motherboard
Fujitsu Lifebook E734
CPU
i5-4310M / QM87
Graphics
HD 4600 (1366x768)
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
try the opencore guide in my signature
Finally got it to start. To the OpenCore bootloader. After starting to boot to installer, it gives 'BuildActDeviceEntry exit' and less than minute after that comes the prohibited sign. I have done everything by your guide and still no work. Any ideas?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
26,561
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Finally got it to start. To the OpenCore bootloader. After starting to boot to installer, it gives 'BuildActDeviceEntry exit' and less than minute after that comes the prohibited sign. I have done everything by your guide and still no work. Any ideas?
no idea without your files
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
26,561
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Oh. Ok, have no idea how that got there. Will remove it and see how it goes...
i didn't check anything else, best you recheck your work :)

don't forget verbose output picture next time
 
Joined
Nov 23, 2020
Messages
16
Motherboard
Fujitsu Lifebook E734
CPU
i5-4310M / QM87
Graphics
HD 4600 (1366x768)
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
i didn't check anything else, best you recheck your work :)

don't forget verbose output picture next time
Hi. It's me again. :lol:
Double checked everything. I created two identical USB sticks both of them froze to the same "situation". I am total idiot when it comes to OpenCore, I have read and tried to learn everything possible from it but seems like I am still missing something. Also I would really like to know what in the earth those errors are when I try to boot from OpenCore to installer. IMG_0545.JPGimage1.jpg
 

Attachments

  • EFI.zip
    2.9 MB · Views: 25

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
26,561
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi. It's me again. :lol:
Double checked everything. I created two identical USB sticks both of them froze to the same "situation". I am total idiot when it comes to OpenCore, I have read and tried to learn everything possible from it but seems like I am still missing something. Also I would really like to know what in the earth those errors are when I try to boot from OpenCore to installer.View attachment 498469View attachment 498472
MacBookPro11,1 would be a better choice

and also your model still says HD530

also needs to be enabled:
IgnoreInvalidFlexRatio
 
Status
Not open for further replies.
Top