Contribute
Register

Fix iMessage!

Joined
Apr 1, 2019
Messages
13
Motherboard
Zenbook Prime UX31A
CPU
i5-3317U
Graphics
HD 4000
Mobile Phone
Android
Hi There,
I just installed macOS High Sierra On My PC! Everything Works Except iMessage & FaceTime. (Even iCloud & App Store Are Working)
I Have A Realtek RTL 8168 & A Wireless Adapter (TP-LINK WN822N).
I have no cable connected to the ethernet and I'm using the wireless adapter.

can someone help me?

btw, sorry for the bad English ))

Here Is My SMBIOS (That I Made With The Guide) And The RT Variables.
Also, My Drivers Folder.
 

Attachments

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
23,644
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
I have no cable connected to the ethernet and I'm using the wireless adapter.
You can use your wireless adaptor to connect but you must have a working Ethernet connection which is defined as BuiltIn and en0.
 
Joined
Apr 1, 2019
Messages
13
Motherboard
Zenbook Prime UX31A
CPU
i5-3317U
Graphics
HD 4000
Mobile Phone
Android
You can use your wireless adaptor to connect but you must have a working Ethernet connection which is defined as BuiltIn and en0.
My Wireless Adapter Need To Be BuiltIn And EN0 Too?
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
23,644
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
So... I need to start over?
No.
You should install the kext for your ethernet adaptor and ensure that it is defined as BuiltIn and en0.
 

P1LGRIM

Moderator
Joined
Mar 2, 2012
Messages
23,644
Motherboard
Lenovo ThinkStation p300 ⌘
CPU
i7-4790K
Graphics
HD 4600
Mac
MacBook Pro, Mac mini
Classic Mac
Power Mac
Mobile Phone
iOS
Top