Contribute
Register

First Builder ! Need Help !

Status
Not open for further replies.
Joined
Mar 10, 2013
Messages
6
Motherboard
osx 10.8
CPU
3,0
Graphics
Intel HD 4000
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi !
I want to install Mac OS X Mountain Lion and get always the same result on screen (verbose mode) :
Still waiting for root device....
Still waiting for root device....

I´ve installed Mountain Lion on a 8 GB Stick (Kingston) with Unibeast.

My Machine: Motherbord: Gigabyte GA-Z77N-Wifi
Processor: Intel Core i5 3570K
Cooler: Corsair Liquid Cooler H60
RAM: 8 GB DDR3 1600 Mhz Corsair Vengeance


Can someone help me?:banghead::banghead::banghead:
Greetings from Vienna
Millefredl
 
Joined
Feb 22, 2013
Messages
11
Motherboard
Asrock
CPU
i7 3770k
Graphics
GTX 650 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I had the same problem when I created the installer in an USB 2.0 drive and connected to a USB 3.0 port. Connect your USB drive to a USB 2.0 port and try again.
 
Joined
Mar 10, 2013
Messages
6
Motherboard
osx 10.8
CPU
3,0
Graphics
Intel HD 4000
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Thank you!
i´will try this tomorrow !
My Case is a BitFenix Prodigy and I think, there is the problem, because I always use the USB-Ports from the Motherboard and they are always USB 3.0.
When I have fixed the problem, I will post it !
Thanks
 
Joined
Feb 22, 2013
Messages
11
Motherboard
Asrock
CPU
i7 3770k
Graphics
GTX 650 ti
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Gigabyte GA-Z77N-Wifi has 4 USB 2.0 and 2 USB 3.0 ports in the rear. Make sure you use the black ports (and not the blue ports).
 
Joined
Mar 10, 2013
Messages
6
Motherboard
osx 10.8
CPU
3,0
Graphics
Intel HD 4000
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
Hi !
I try this and now I can install Mac OS X ! :lol::lol:
No problem - I have installed MB and now I took my files from iMac via TimeMachine on the new HD!
I hope there are no more problems !
Thank you very much !
 
Status
Not open for further replies.
Top