Contribute
Register

FCPX Doesn’t start

Joined
Jul 27, 2016
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z390 Desingare
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
iMac
Hello everyone,

I have an Hackintosh, i9-9900K, w Gigabyte Designare and a Vega 64.
The system is under Catalina 10.15.2. And FCPX under latest version.Unfortunately the software is completely unable to startup. And it’s just the same wth iMovie or any other software like compressor.
Anyone does have an idea to fix this ?
Thanks
 
Joined
Dec 9, 2019
Messages
9
Motherboard
Gigabyte Z390 Designare
CPU
i9-9900K
Graphics
RX 5700 XT
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Any messages? Nothing?

I guess you don't have quick sync enabled.
You can check it with download - MacX Video Converter Pro

Go to settings and check Hardware acceleration.

Screen Shot 2019-04-15 at 4.19.30 PM.png
 
Joined
Jul 27, 2016
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z390 Desingare
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
iMac
I’ve only the classic message that tells the software couldn’t start (the report one). I’m gonna check what you tell me.
 
Joined
Jul 27, 2016
Messages
4
Motherboard
Gigabyte Z390 Desingare
CPU
i9-9900K
Graphics
Vega 64
Mac
iMac
Here's the error message I Have
Screenshot 2020-01-11 at 14.39.46.png
 
Joined
Feb 16, 2013
Messages
21
Motherboard
MSI Z370-A PRO
CPU
i7 8700K
Graphics
RX Vega 64
Mac
MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Did you solve your problem? Judging by the log, there is a problem with the video card. Do you use iGPU? Use Lilu & WhateverGreen kext? What System Definitions do you use (imac, MACPro) Publish your "About this MAC" Screen Shot.
 
Last edited:
Top