Contribute
Register

[FAQ] READ FIRST! Laptop Frequent Questions

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,075
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Can't boot OS Sierra USB on my new Dell Inspiron 15 5000 (5567)
it stuck at apple logo!
specs :
intel(R)Core(TM)i7-7500 U CPU
Graphics: intel(R)HD 620
Radeon (TM) R7 M445
Have set the BIOS correctly.
Same USB stick have installed the OS on my desktop without an issue!
any help would be appreciated...
Off-topic. You should open a separate thread if you have issues following the guide...

Follow the Clover guide linked from the FAQ.

http://www.tonymacx86.com/el-capitan-laptop-support/164990-faq-read-first-laptop-frequent-questions.html

Pay attention to the Kaby Lake info in the FAQ. It is important.
 
I

ioyoon

Guest
System: Dell Inspirion 3542 (Clover)
CPU: Intel Core i3 4030U Haswell ULT/H8x/P8x
Mainboard: Dell 02RD2H
Graphics: Intel Graphics Family, 1366x768

I got this information thru CPU-Z but I don't know the graphic model number like HD4400.
 

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,075
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Joined
Feb 1, 2017
Messages
5
Motherboard
8604197941
CPU
i5-5200U @ 2.20GHz 4CPUs
Graphics
Intel HD graphics 5500
Hey guys, i am trying to install EL Capitan on my laptop lenovo g50-80 intel i5, 4gb ram, 2gb integrated amd graphic card and 1tb hdd with windows 10, i created bootable USB by following the guide using clover, but when i insert my usb and goes to the clover boot screen and start booting with mac os, a black screen comes with an apple logo and after 2-3 seconds of it i get a stop symbol on my screen, dont know how to fix it, help me with working solution, if possible then make a video call on facetime using my email id milliondollorboy95@icloud.com thankyou
 

Attachments

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,075
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
Hey guys, i am trying to install EL Capitan on my laptop lenovo g50-80 intel i5, 4gb ram, 2gb integrated amd graphic card and 1tb hdd with windows 10, i created bootable USB by following the guide using clover, but when i insert my usb and goes to the clover boot screen and start booting with mac os, a black screen comes with an apple logo and after 2-3 seconds of it i get a stop symbol on my screen, dont know how to fix it, help me with working solution, if possible then make a video call on facetime using my email id milliondollorboy95@icloud.com thankyou
Off-topic. You should open a separate thread if you have an issue after following the guide...

Follow the Clover guide linked from the FAQ.

http://www.tonymacx86.com/el-capitan-laptop-support/164990-faq-read-first-laptop-frequent-questions.html
 
Joined
Sep 7, 2014
Messages
48
CPU
Skylake i7
Graphics
GTX1060
So is this post where it belongs now? Just future reference, I thought I had it right. .
 
Joined
Jan 29, 2017
Messages
330
CPU Intel® Core™ i7 6700HQ Processor, chipset Intel® HM170 Chipset
GPU NVIDIA® GeForce® GTX 950M with 2GB GDDR5 / 1920x1080p

Can i install on this one?? Just asking cause i need to know before buying new one. Also read all the guide and i dont find a problem .. It seem good [FAQ] READ FIRST! Laptop Frequent Questions
 
Last edited:

RehabMan

Moderator
Joined
May 3, 2012
Messages
191,075
Motherboard
Intel DH67BL
CPU
Core i7-2600K
Graphics
Intel HD 3000
Mac
MacBook Air
Mobile Phone
iOS
CPU Intel® Core™ i7 6700HQ Processor, chipset Intel® HM170 Chipset
GPU NVIDIA® GeForce® GTX 950M with 2GB GDDR5 / 1920x1080p

Can i install on this one?? Just asking cause i need to know before buying new one. Also read all the guide and i dont find a problem .. It seem good [FAQ] READ FIRST! Laptop Frequent Questions
Does it have only Nvidia or both Nvidia + Intel HD?
 
Joined
Jan 29, 2017
Messages
330
Does it have only Nvidia or both Nvidia + Intel HD?
Nvidia + Intel HD 503 in some model
But in another model it Say only Nvidia GPU.. Maybe they Just wrote the CPU that integrate Intel HD graphics.
Aniway it has Intel + nvidia
 
Top