Contribute
Register

Failed CLUT not a kext in System.log

Joined
Mar 30, 2013
Messages
143
Motherboard
Asus Prime Z370-A
CPU
i7-8700K
Graphics
RX 590
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Mobile Phone
Android, iOS
After succesfully installation of El Capitan I have checked my System.log today for error messages. I have found th I s strange messages at startup:
"name" not a kext
"FailedCLUT" not a kext
"FailedImage" not a kext

What does this mean?
I have no kernel panics, everything seems to work fine. Where does this messages come from?
I boot with latest Clover. I have kexts in 10.10 and 10.11 folders. That is FakeSMC, Apple 1000e Ethernet and realtek kexts.

 
Joined
Oct 15, 2011
Messages
886
Motherboard
ASUS Gryphon Z87
CPU
i7-4770K
Graphics
HD 4600 & RX 580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Apple
I am also interested in what they are about. anyone please?
 
Joined
Feb 17, 2017
Messages
11
Motherboard
Gigabyte X99 Designare
CPU
i7-6800k
Graphics
980ti
I just got the same thing, and I couldn't boot the mac os installer. I am assuming that it is not related based on what I am seeing.
 
Joined
Nov 6, 2012
Messages
75
Motherboard
Gigabyte X99 Designare
CPU
Broadwell-E 10 core i7-6950X
Graphics
EVGA Titan Black, 980Ti
Mac
MacBook Pro, Mac Pro
Mobile Phone
iOS
I see the same thing, running macOS 10.12.6. Doesn't seem to be a problem, but I'm also curious what this means.
 
Joined
Mar 7, 2018
Messages
107
Motherboard
MSI Z370 PC PRO
CPU
i7-8700K
Graphics
Nitro Vega 64
Get this in Mojave too, must be a standard thing maybe. Would be good to know exactly what it means however.
 
Top