Contribute
Register

FaceTime - between two hacks

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 9, 2010
Messages
107
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD5H
CPU
Intel Core i5 4670K
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1536 MB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Hi all,

I'm trying to facetime between two hacks, both of them are almost identical builds, the only difference between them are the processors;

I can connect both computers to my iPhone4 and facetime works.

But when I try to facetime with the computers, i.e, one computer to another computer, it goes to connecting, and then cuts out.

Both computers are connected to a router via Ethernet, both on the same network and both have internet access.

It has only started recently, I just re-installed Lion and have used the latest Chimera.

Any help would be appreciated

HW
 
Joined
Aug 9, 2010
Messages
107
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD5H
CPU
Intel Core i5 4670K
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1536 MB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Joined
Aug 10, 2010
Messages
257
Motherboard
Gigabyte GA-Z270N-Wifi
CPU
i5-7600K
Graphics
GTX 1050
Mac
  1. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
Are both using the same Apple ID?
 
Joined
Aug 9, 2010
Messages
107
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD5H
CPU
Intel Core i5 4670K
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1536 MB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Hiya,

No, both using different AppleID's

HW
 
Joined
Aug 9, 2010
Messages
107
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD5H
CPU
Intel Core i5 4670K
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1536 MB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Hiya,

Just some more information.

I can't facetime with my friends in USA from my hack, I recently got HDMI sound working on my computer. I actually can't be sure if this has anything to do with it.

Could this be the problem? I'm now going to wait till ML comes out and I'll do a clean install using the DSDT (without HDMI edits) and see if that cures the issue.

I've never known a DSDT to cause Facetime issues, but you never know.

On another note, could I install the original DSDT over the one I have now without having to do a clean install, if this is the case then I might do that.

HW
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
257
Motherboard
Gigabyte GA-Z270N-Wifi
CPU
i5-7600K
Graphics
GTX 1050
Mac
  1. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
hw007 said:
On another note, could I install the original DSDT over the one I have now without having to do a clean install, if this is the case then I might do that.

HW

Yes
 
Joined
Aug 9, 2010
Messages
107
Motherboard
Gigabyte Z87X-UD5H
CPU
Intel Core i5 4670K
Graphics
Intel HD Graphics 4600 1536 MB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Air
  3. MacBook Pro
  4. Mac Pro
Classic Mac
  1. Power Mac
  2. Quadra
Mobile Phone
  1. iOS
Hiya,

OK so I did a clean install on my Hack late last night, and it all works now, don't know what the issue was, but as I said it works just fine.

HW
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
257
Motherboard
Gigabyte GA-Z270N-Wifi
CPU
i5-7600K
Graphics
GTX 1050
Mac
  1. Mac mini
Mobile Phone
  1. iOS
All is well
:clap:
 
Status
Not open for further replies.
Top