Contribute
Register

EGVA GTX 670 card in GA-Z87X-OC keeps crashing

Joined
Dec 20, 2010
Messages
103
Motherboard
GIGABYTE H370M D3H
CPU
Intel i7 8700K
Graphics
EVGA GeForce GTX 1070SC
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Hi guys. I'm a little stuck. I put in my graphics card last night in my system. All was working before that. Dual boots to mavericks and windows 8.1. Afterwards, in windows the Nvidia drivers crash every few minutes when using the card. In mavericks I get a screen flash and then it drops back to the login screen every few minutes. I'm wondering if there is a few settings I was supposed to do in bios for the card. Or any specifics for mavericks and the bootloader settings, I use clover.
 
Joined
Jul 26, 2012
Messages
16
Motherboard
Gigabyte X99 UD5 WiFi
CPU
i7-5820K 3.3Ghz
Graphics
NVDIA GTX 960
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
Check to ensure your graphics card is being cooled. Perhaps its overheating? I know in the past I have had some cards that required a separate power connection.
 
Joined
Dec 20, 2010
Messages
103
Motherboard
GIGABYTE H370M D3H
CPU
Intel i7 8700K
Graphics
EVGA GeForce GTX 1070SC
Mac
iMac
Mobile Phone
iOS
Check to ensure your graphics card is being cooled. Perhaps its overheating? I know in the past I have had some cards that required a separate power connection.
I'll check but it crashed like that right away on the first boot and always every few min or when I loaded something like a Web page with pictures. I'm at work so I'll check later.
 
Top