Contribute
Register

Dual Sierra - Win10 stopped booting to Clover

Joined
Jun 9, 2013
Messages
10,809
Motherboard
Gigabyte GA-H77N-WIFI
CPU
i7-3770
Graphics
HD 4000
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Did not work am afraid, back to black screen

Attach all modified Files. Clover folder with Themes Removed. ZIP attach.
 
Joined
Feb 14, 2013
Messages
118
Motherboard
MSI Z97 Gaming5
CPU
i7 4790k
Graphics
GTX 760
Mac
  1. iMac
Clover attached
 

Attachments

  • CLOVER.zip
    1.6 MB · Views: 30
Joined
Jun 9, 2013
Messages
10,809
Motherboard
Gigabyte GA-H77N-WIFI
CPU
i7-3770
Graphics
HD 4000
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Clover attached

Config.plist looks fine. Although I'm not sure why you have other Configs. Which config.plist are you working from exactly?
 
Joined
Feb 14, 2013
Messages
118
Motherboard
MSI Z97 Gaming5
CPU
i7 4790k
Graphics
GTX 760
Mac
  1. iMac
Only the config.plist but still not booting only from USB
 
Joined
Jun 9, 2013
Messages
10,809
Motherboard
Gigabyte GA-H77N-WIFI
CPU
i7-3770
Graphics
HD 4000
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Joined
Feb 14, 2013
Messages
118
Motherboard
MSI Z97 Gaming5
CPU
i7 4790k
Graphics
GTX 760
Mac
  1. iMac
This was a (almost) fully working install until a couple of days ago when it just stopped working
 
Joined
Jun 9, 2013
Messages
10,809
Motherboard
Gigabyte GA-H77N-WIFI
CPU
i7-3770
Graphics
HD 4000
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
This was a (almost) fully working install until a couple of days ago when it just stopped working

Can you remember what you did before the System broke?
 
Joined
Feb 14, 2013
Messages
118
Motherboard
MSI Z97 Gaming5
CPU
i7 4790k
Graphics
GTX 760
Mac
  1. iMac
Nothing at all, worked one day and Not the next?
 
Joined
Jun 9, 2013
Messages
10,809
Motherboard
Gigabyte GA-H77N-WIFI
CPU
i7-3770
Graphics
HD 4000
Mac
  1. MacBook
  2. Mac mini
Mobile Phone
  1. Android
Nothing at all, worked one day and Not the next?

At this time I'm out of ideas sorry. Try doing a Fresh install of macOS.
 
Joined
Feb 14, 2013
Messages
118
Motherboard
MSI Z97 Gaming5
CPU
i7 4790k
Graphics
GTX 760
Mac
  1. iMac
That was my fear, had a whole loads of problem with getting the m.2 install, took me months to get it installed in the first place. Maybe I should rethink or even give up. :(
 
Top