Contribute
Register

dual NVIDIA gtx 560 ti

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 8, 2011
Messages
75
Motherboard
GA-Z68MA-D2H -B3
CPU
i5 2400
Graphics
radeon 5770
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
I have been working on a Hackintosh with the following specs
Mobo GA-X58-UD3R
4 gigs ram
2 gtx 560 ti
I have the system functional with only one graphics card in, but when I add the second card and try to boot with graphics enabler = yes then it seems to boot fine but when it finishes booting (verbose mode) there is no graphics output from any port. When I boot with graphics enabler = no it boots but I'm stuck in low resolution. I found a thread where they named the cards NVIDIA,PARENT and NVIDIA,CHILD but have no idea how to implement this. I would Appreciate any help you can give me, and if you have any other questions or need any more info then don't hesitate to ask.
 
Joined
Mar 19, 2012
Messages
246
Motherboard
i3 Hp
CPU
i3
Graphics
3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
SLI isn't possible in OS X, you can have two cards "running" but it's a pain to set up.
 
Joined
Aug 8, 2011
Messages
75
Motherboard
GA-Z68MA-D2H -B3
CPU
i5 2400
Graphics
radeon 5770
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
Yeah, I know its difficult, but I really want someone to give me some hints on how to go about setting it up.

Thanks.
 
Joined
Mar 19, 2012
Messages
246
Motherboard
i3 Hp
CPU
i3
Graphics
3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
I BELIEVE you have to take out one card for install, then maybe after install you can put it back in. Not 100% sure.
 
Joined
Aug 8, 2011
Messages
75
Motherboard
GA-Z68MA-D2H -B3
CPU
i5 2400
Graphics
radeon 5770
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
I got to that point and all of the guides I have found say to set graphics enabler to no and put the second card in, which works but I would like to enable full resolution after I install the second card.

thanks
 
Joined
Mar 19, 2012
Messages
246
Motherboard
i3 Hp
CPU
i3
Graphics
3000
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Did you select the Nvidia 10.7.2 Enabler for 5XX cards in MultiBeast?
 
Joined
Aug 8, 2011
Messages
75
Motherboard
GA-Z68MA-D2H -B3
CPU
i5 2400
Graphics
radeon 5770
Mac
  1. iMac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
yes I enabled the card in multibeast, and installed the official cuda drivers.
thanks.
 
Joined
May 14, 2012
Messages
11
Motherboard
GA-Z97X-UD3H
CPU
i5-4590
Graphics
HD 4600
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Hi i have a similar problem but with a gtx 470 in which i am on 10.7.4 and install the graphics enabler also install nvidia drivers, cuda drivers as well and can't get full resolution stuck at 1024x768 system see the card correct model and ram and everything. Any help please.

Specs.
GA-P55A-UD4P
EVGA GTX 470 SC
 
Joined
Aug 10, 2010
Messages
43
Motherboard
Gigabyte GA-Z170X-Designare
CPU
i7-6700K
Graphics
Radeon RX 580–8GB
Mac
  1. iMac
  2. MacBook
  3. MacBook Pro
  4. Mac mini
  5. Mac Pro
Classic Mac
  1. eMac
  2. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
Yeah, I know its difficult, but I really want someone to give me some hints on how to go about setting it up.

Thanks.
First make sure you have the latest version of Chimera. See if that works. If not then switch the primary GFX port in the BIOS to PCIE x16-2. If that doesn't work then try using DSDT edits to enable GFX injection.
 
Status
Not open for further replies.
Top