Disk Highlight

Discussion in 'Chimera Bug Reports' started by saxmonster, Feb 14, 2015.

  1. saxmonster

    saxmonster

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    80
    Mobo:
    GIGABYTE GA-B75M-D3H
    CPU:
    3.4GHz Intel Core i5
    Graphics:
    Intel 4000
    Mac:
    Mac Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 14, 2015 at 4:54 AM #1
    saxmonster

    saxmonster

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    80
    Mobo:
    GIGABYTE GA-B75M-D3H
    CPU:
    3.4GHz Intel Core i5
    Graphics:
    Intel 4000
    Mac:
    Mac Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    When I get to the screen where its says hit any key I can then choose my ML partition or my new Yosemite partition.

    Here is the issue.

    My primary partition is ML and it is highlighted.

    When I switch to Yosemite ML unhighlights and yet Yosemite doesn't get highlight but i know it is selected because when I hit enter it starts booting Yosemite.

    Is this normal or how can I fix it so that Yosemite gets highlighted when I pick it.'

    If I stick my unibeast usb drive it and run from that all three can get highlighted "ML, Yosemite or the usb drive itself' So there is an issue with the chimera on my internal drive I think.

    Can I erase it somehow and reinstall chimera fresh from the newest Multibeast?
     
  2. Obvious Answer Man

    Obvious Answer Man Super Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,200
    Feb 14, 2015 at 2:12 PM #2
    Obvious Answer Man

    Obvious Answer Man Super Moderator

    Joined:
    Jan 12, 2010
    Messages:
    1,200
    Did you update your Chimera and theme to one that supports Yosemite?
     
  3. saxmonster

    saxmonster

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    80
    Mobo:
    GIGABYTE GA-B75M-D3H
    CPU:
    3.4GHz Intel Core i5
    Graphics:
    Intel 4000
    Mac:
    Mac Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 14, 2015 at 2:18 PM #3
    saxmonster

    saxmonster

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    80
    Mobo:
    GIGABYTE GA-B75M-D3H
    CPU:
    3.4GHz Intel Core i5
    Graphics:
    Intel 4000
    Mac:
    Mac Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Yes I thought I did when I ran the latest multi beast for yosemite, where can I find out what version I have?

    Is there a way to erase chimera and reinstall a clean version?
     
  4. saxmonster

    saxmonster

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    80
    Mobo:
    GIGABYTE GA-B75M-D3H
    CPU:
    3.4GHz Intel Core i5
    Graphics:
    Intel 4000
    Mac:
    Mac Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    Feb 15, 2015 at 3:32 PM #4
    saxmonster

    saxmonster

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    80
    Mobo:
    GIGABYTE GA-B75M-D3H
    CPU:
    3.4GHz Intel Core i5
    Graphics:
    Intel 4000
    Mac:
    Mac Pro
    Classic Mac:
    PowerBook
    Mobile Phone:
    iOS
    So I think my issue is that I have a 1 TB drive that has 4 partitions on it.

    one has ML and another one has Yosemite.

    I tried installing Chimera 4 on both drives and still no luck.

    The machine still boots fine but when I press any key to select the Yosemite drive and go to select the yosemite drive it doesnt highlight but still boots fine.

    How do i update chimera? Should it be on each partition that has an os on it or just on the overall 1TB disk?

    -Scott
     

Share This Page