Contribute
Register

Direct Update to macOS Sierra using Clover

Joined
Apr 1, 2011
Messages
146
Motherboard
Asus Z690 ProArt Creator WiFi-TB4
CPU
i9-12900K
Graphics
RX 6800 XT
Mac
  1. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
"Boot macOS Install" option didn't shows up during reboot.... stuck in El Capitan.....
 
Joined
Sep 2, 2014
Messages
3
Motherboard
Z97-D3H
CPU
i5-4570
Graphics
GT 460
Hello
I have a problem.
I try to install Sierra, the screen does not advance.
Start with Clover 3751.
Invalid sandbox profile for pic XX
instala.JPG
instala-1.JPG
 
Joined
Jul 23, 2015
Messages
11
Motherboard
Gigabyte GA-H81M-H
CPU
Intel Core i3-4150
Graphics
Asus ENGT520 Silent 1GB / Intel HD Graphics 4400
Mac
  1. iMac
I still have the problem i tried to boot Mac partition or Install partition but just shows up a line like this:
+++++++++++++++++++++++++++++++++ *

Please help, now i can't use my computer
 
Joined
Mar 9, 2012
Messages
2,625
Motherboard
Gigabyte Z590 AORUS MASTER
CPU
i7-11700k
Graphics
RX 580
Mac
  1. iMac
  2. Mac Pro
Mobile Phone
  1. iOS
I still have the problem i tried to boot Mac partition or Install partition but just shows up a line like this:
+++++++++++++++++++++++++++++++++ *

Please help, now i can't use my computer

Maybe if you take the time to fill in your profile as per the Forum 'RULES' exactly what specs you have i.e cpu, motherboard etc etc - someone will offer some kind of help to your problem, having n/a, n/a, n/a is not very helpful. Help us to help you.
 
Joined
Sep 12, 2013
Messages
9
Motherboard
Gigabyte Z390 UD
CPU
i3-9100
Graphics
Gigabyte Radeon 570 RX series
Mac
  1. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. iOS
Installed but network and audio not working.
Very easy method updating with El Capitan.
Eject all USB
Mount Efi partition of main disk
Download fakesmc.kext and copy in ur efi/clover/Kexts/other
From application run macOS Sierra setup choose ur main disk
When finished restart on booting clover u see a option with macOS Sierra disk install
Update and u have macOS Sierra.
 
Last edited:
Joined
Sep 21, 2016
Messages
6
Motherboard
Gigabyte H170-HD3
CPU
3.19 GHz Intel Core i5
Graphics
Intel HD Graphics 530
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
I upgraded through the AppStore with out any problems. Worked just like any other upgrade. Updated NVIDIA web drivers, reinstalled sound and USB 3. Everything works fine except CUDA which is up to NVIDIA to fix. The upgrade even went faster on my Hackintosh than it did on my MacMini.
How did you do it?
 
Joined
Jul 23, 2015
Messages
11
Motherboard
Gigabyte GA-H81M-H
CPU
Intel Core i3-4150
Graphics
Asus ENGT520 Silent 1GB / Intel HD Graphics 4400
Mac
  1. iMac
Maybe if you take the time to fill in your profile as per the Forum 'RULES' exactly what specs you have i.e cpu, motherboard etc etc - someone will offer some kind of help to your problem, having n/a, n/a, n/a is not very helpful. Help us to help you.

Done, hope can help
 
Last edited by a moderator:
Top