Contribute
Register

didii's Claire9 Haswell build: Asus Maximus VI Impact | i5-4670k | GTX 650 TI Boost

Joined
Mar 19, 2014
Messages
8
Motherboard
Maximus V Extreme Z77
CPU
I7 3770K
Graphics
GTX580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
why are you guys worried about the remarks? I could fix those but they are just remarks, aka comments.
Code:
[FONT=Hannotate SC]     Device (ARPT)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]               {[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Name (_ADR, Zero)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Name (_PRW, Package (0x02) {0x09,0x04})[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Name (_SUN, One)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Method (_DSM, 4, NotSerialized)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   {[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                       Store (Package (0x0C) {[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "AAPL,slot-name", "AirPort",[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "name", "AirPort Extreme",[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "model", Buffer (0x39) {"Broadcom BCM4322x 802.11 a/b/g/n Wireless Network Adapter"},[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "device_type", Buffer (0x07) {"AirPort"},[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "compatible", "pci14e4,43a0"[/FONT]
[COLOR=#ff0000][FONT=Hannotate SC]                           "built-in", Buffer (One) {0x01}[/FONT][/COLOR]
[FONT=Hannotate SC]                       }, Local0)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                       DTGP (Arg0, Arg1, Arg2, Arg3, RefOf (Local0))[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                       Return (Local0)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   }[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]               }[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]           }
[/FONT]
ERROR: syntax error, unexpected PARSEOP_STRING_LITERAL, expecting ","or"}"
at the red words in code
how fix this ERROR !
 
Joined
Mar 24, 2011
Messages
1,299
Motherboard
ASUS Z10PE-D8 WS
CPU
2x Intel Xeon E5-2683 v3
Graphics
Sapphire AMD FirePro W9100
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Code:
[FONT=Hannotate SC]     Device (ARPT)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]               {[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Name (_ADR, Zero)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Name (_PRW, Package (0x02) {0x09,0x04})[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Name (_SUN, One)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   Method (_DSM, 4, NotSerialized)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   {[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                       Store (Package (0x0C) {[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "AAPL,slot-name", "AirPort",[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "name", "AirPort Extreme",[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "model", Buffer (0x39) {"Broadcom BCM4322x 802.11 a/b/g/n Wireless Network Adapter"},[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "device_type", Buffer (0x07) {"AirPort"},[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                           "compatible", "pci14e4,43a0"[/FONT]
[COLOR=#ff0000][FONT=Hannotate SC]                           "built-in", Buffer (One) {0x01}[/FONT][/COLOR]
[FONT=Hannotate SC]                       }, Local0)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                       DTGP (Arg0, Arg1, Arg2, Arg3, RefOf (Local0))[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                       Return (Local0)[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]                   }[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]               }[/FONT]
[FONT=Hannotate SC]           }
[/FONT]
ERROR: syntax error, unexpected PARSEOP_STRING_LITERAL, expecting ","or"}"
at the red words in code
how fix this ERROR !

"compatible", "pci14e4,43a0" is missing a comma, should be

"compatible", "pci14e4,43a0",



This is not part of my patch did you add it yourself?
 
Joined
Mar 19, 2014
Messages
8
Motherboard
Maximus V Extreme Z77
CPU
I7 3770K
Graphics
GTX580
Mac
MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
"compatible", "pci14e4,43a0" is missing a comma, should be

"compatible", "pci14e4,43a0",



This is not part of my patch did you add it yourself?
Thanks!
yes, i add it from PJALM General that named broadcom BCM4322x WiFi @ RP07
I also add ASMedia ASM1042 USB3 @RP05 so, I can't add ASMedia ASM1061 SATA @ RP07 right???
in other words ,i can’t add three patch right??
 
Joined
Mar 24, 2011
Messages
1,299
Motherboard
ASUS Z10PE-D8 WS
CPU
2x Intel Xeon E5-2683 v3
Graphics
Sapphire AMD FirePro W9100
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Add as many as you want but please realize that you are adding 2 patches at RP07 and you can only physically have one device per address, I think you need to find out where your devices really are first.
 
Joined
Mar 24, 2014
Messages
9
Motherboard
Asus Maximus VI Impact
CPU
Intel i5 4670k
Graphics
MSI 770 GTX
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Hi guys,

I have also successfully installed osx 10.9.2 on my pc but I can not start my pc from my ssd. I always have to boot from usb, how can I fix this?
I have installed the boot loader in multi beast but it did not solve my problem.

My bios settings are default, except the " other os" part:
photo1.jpgphoto2.jpg

VIDEO shows what I get when booting from ssd:
http://nl.tinypic.com/r/117a4g1/8

my system:
Asus maximus iv impact
msi gtx770
8gb ram
 
Joined
Apr 4, 2013
Messages
124
Motherboard
ASUS MAXIMUS VI Impact
CPU
i5-4670K
Graphics
GTX 770
Mac
MacBook
Mobile Phone
iOS
@fbengo: Do you have 2 hard drives in your hack, bro? If yes, try to follow the guide from the first post. it's under "booting from EFI partition" section. If you're only using 1 drive, and you're dual booting with windows, It may cause damage to your windows partition. So backup first :)
 
Joined
Mar 24, 2014
Messages
9
Motherboard
Asus Maximus VI Impact
CPU
Intel i5 4670k
Graphics
MSI 770 GTX
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
Firstly, thank you for your reply!
This solved my problem: http://www.tonymacx86.com/401-install-bootloader-extra-efi-partition.html

I am at the point where I need to install drivers but I am not sure what drivers I have to select for my system. @didii, can you tell me your selected options?

my system:
vi impact
gtx 770
i5 4670k
256 gb samsung evo ssd
Thank you in advance
 
Joined
Jan 16, 2011
Messages
20
Motherboard
mac os lion mountain
CPU
i5 3450
Graphics
MSI N660TF2GD5/OC
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
iOS
the bluetooth is still not working pairing

Twinning is therefore defeated the impossible with the keyboard or mouse, sometimes it's the other one is
 
Joined
Apr 4, 2013
Messages
124
Motherboard
ASUS MAXIMUS VI Impact
CPU
i5-4670K
Graphics
GTX 770
Mac
MacBook
Mobile Phone
iOS
@fbengo: It's on my first post of this thread, man. Check out the first part (drivers and kexts options) of my "multibeast settings".

@Sapphire112: Yeah man, bluetooth was working under 10.9.0 but starting from 10.9.1, it doesnt work anymore. But try PJALM's DSDT, maybe it might help to fix the bluetooth problem. :thumbup:

BTW i tried to OC my 4670k, it couldn't even do 4.3 GHz with 1.3 vcore. Im on 4.2 GHz now.
Temps are ok tho. Approx 50 degrees Celcius under load.
 
Top