Contribute
Register

Developing on your hackintosh (Xcode/iOS/Cocoa)

Status
Not open for further replies.
Joined
Aug 23, 2012
Messages
27
Motherboard
Gigabyte GA-H67M-D2-B3
CPU
i5
Graphics
asus hd5670
Mac
  1. MacBook Pro
  2. Mac mini
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I am developing all of my iOS apps in my hackintosh and never had any problems.

I also have a developer license , tested and submitted to the appstore with no problems.



Running ML 10.8.2 with Xcode Version 4.5.2, hope that helps.
 
Joined
Jul 24, 2011
Messages
28
Motherboard
MSI P67A-C43
CPU
Core i5-2500K
Graphics
AMD Radeon HD 6870
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I'm currently taking an iOS Development class and some classmates have had success on real Macs with this tutorial: http://www.raywenderlich.com/8003/h...-to-apple-from-no-account-to-app-store-part-1

I assume it's the exact same sort of thing with a Hackintosh. I have been developing apps on the simulator and have built a pretty decent app. Eventually I might pay the $99/year fee to test on devices and submit apps to the app store.

It would be interesting to hear how easy it is to make back that $99/year in the app store.
 
Joined
Jan 13, 2011
Messages
19
Motherboard
Dell Precision M4600
CPU
Intel Core i7 2820QM Sandybridge
Graphics
NVIDIA Quadro 1000M 2GB
Mobile Phone
  1. iOS
Anyone still developing on Snow leopard?
 
Joined
Jul 24, 2011
Messages
28
Motherboard
MSI P67A-C43
CPU
Core i5-2500K
Graphics
AMD Radeon HD 6870
Mac
Classic Mac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
I have some friends who develop on Snow Leopard. They can't develop for anything after iOS 5.
 
Joined
Feb 25, 2011
Messages
74
Motherboard
10.8.2
Mac
  1. iMac
  2. MacBook Pro
Classic Mac
Mobile Phone
  1. iOS
I also had an issue the other day where my screen was flashing off while I was doing dev in Xcode. It's not a huge problem, but a bit of an annoyance. I'd be in the middle of writing a line of code and the screen goes out for maybe 1-5 seconds. It happened about five times within a thirty minute period. It had never happened before, and it has never happened again.

Yep seen the problem many times. Could be Chimera / Chameleon issue or GPU driver for HD3000. Sometimes rebooting fixes it, other times a cold boot, some boots are "better" than others so its weird
 
Joined
Sep 19, 2012
Messages
711
Motherboard
hackintosh
CPU
i3
Graphics
intel
I have access to a spare pc but its bare minimum not 100% working hackintosh. would like to use that for ios development. will be learning to begin with.

audio doesnt work. and some random usb ports. apart from the audio, will this affect overall osx development tools. do i need to have the iphone or ios device plugged in to test my apps, or does it have a simulator to do it. i'll be in the preschool grade for ios dev, absolute no coding before.

any getting started links guides for ? cheers
 
Joined
Jan 11, 2014
Messages
81
Motherboard
GA-H87M-HD3
CPU
i5-4570
Graphics
RX580
Working fine on El Capitan and Xcode 7.1.
 
Joined
Feb 17, 2014
Messages
53
Motherboard
Gigabyte H110M-S2V, Clover EUFI
CPU
Core i3 7100
Graphics
Intel HD 630
Mac
  1. MacBook Air
Mobile Phone
  1. iOS
Hi, every someOne knows why my xcode on Hack can't load simulator? it's always crashes. it's can that is something in boot loader for example FakeCPUID ???? incorrect CPU broke simulator


PS! i just install El Capitan
 
Status
Not open for further replies.
Top