Contribute
Register

Desktop Bucks

Joined
Jan 15, 2018
Messages
42
Motherboard
GA-H370M DS3H
CPU
I5 8400
Graphics
RX 580
Hi I build a Hackintosh with
I5 7600k
GA-H270M-DS3H
Intel Graphics 600

So when I build the PC I can’t youse the full Resolution so I install a patch (I think it was Framebutter) and it works a few months but than after a Softwerupdate ( It wasn’t the first update I made) the Desktop bugs (not only a bit)
So I have the Question: have Somebody an Idea how I can solve this Problem ?
 
Joined
Jan 15, 2018
Messages
42
Motherboard
GA-H370M DS3H
CPU
I5 8400
Graphics
RX 580
Hi I build a Hackintosh with
I5 7600k
GA-H270M-DS3H
Intel Graphics 600

So when I build the PC I can’t youse the full Resolution so I install a patch (I think it was Framebutter) and it works a few months but than after a Softwerupdate ( It wasn’t the first update I made) the Desktop bugs (not only a bit)
So I have the Question: have Somebody an Idea how I can solve this Problem ?
Thank you for any help
And sry for my English
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,900
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
Hi I build a Hackintosh with
I5 7600k
GA-H270M-DS3H
Intel Graphics 600

So when I build the PC I can’t youse the full Resolution so I install a patch (I think it was Framebutter) and it works a few months but than after a Softwerupdate ( It wasn’t the first update I made) the Desktop bugs (not only a bit)
So I have the Question: have Somebody an Idea how I can solve this Problem ?
  • The Intel i5 7600K associated Intel HD Graphics is 630 [Please edit your Personal Details accordingly]
  • To get full QE/CI, you may try the following:
    • In CLOVER/kexts/Other copy and paste
    • In CLOVER/kexts/config.plist_Devices _FakeID_ IntelGFX type in the value 0x59128086
    • In CLOVER/kexts/config.plist_Graphics add ; ig-platform-id type in the value 0x59120000
  • Install the downloaded Lilu.kext and IntelGraphicsFixup.kext in Library/ Extensions using Kext Wizard or Terminal commands.
  • Make sure your BIOS _Peripherals _Initial Display=IGFX and BIOS_Chipset has Internal Graphics : ENABLED, DVMT Pre-Allocated 128M
 
Joined
Jan 15, 2018
Messages
42
Motherboard
GA-H370M DS3H
CPU
I5 8400
Graphics
RX 580
  • The Intel i5 7600K associated Intel HD Graphics is 630 [Please edit your Personal Details accordingly]
  • To get full QE/CI, you may try the following:
    • In CLOVER/kexts/Other copy and paste
    • In CLOVER/kexts/config.plist_Devices _FakeID_ IntelGFX type in the value 0x59128086
    • In CLOVER/kexts/config.plist_Graphics add ; ig-platform-id type in the value 0x59120000
  • Install the downloaded Lilu.kext and IntelGraphicsFixup.kext in Library/ Extensions using Kext Wizard or Terminal commands.
  • Make sure your BIOS _Peripherals _Initial Display=IGFX and BIOS_Chipset has Internal Graphics : ENABLED, DVMT Pre-Allocated 128M
That did not help have you another idea
thanks :)
 
Joined
Jan 15, 2018
Messages
42
Motherboard
GA-H370M DS3H
CPU
I5 8400
Graphics
RX 580
@cmn699
So it wasn't the Framebutter each I installed it was the Pixel Clock Patch...
Have you an idea how I can Clea the patch ?
Or is there a new Version wich solve the Bucks ?
And I have to Insel the New Version ?
 
Joined
Jul 25, 2012
Messages
6,900
Motherboard
Gigabyte GA-Z77X-UP5 TH
CPU
i7-3770K
Graphics
HD 4000+GT 710
Mac
iMac, MacBook Pro
Mobile Phone
iOS
That did not help have you another idea
thanks :)
  • Sorry, I cannot get any idea until you post the screen shots that would show what happened with troubleshoot input previously suggested.
    • That would have given the clue to the next step.
  • Your one line post is a real turn off.
  • Sharing Display screen images are the best alternatives to those who have difficulty with English language to explain in words what they had been observing on the Monitor screen with any input with mouse /keyboard.
    That did not help
    is your conclusion and not an observation which is what troubleshooters need to offer help.
 
Top