Contribute
Register

Dell XPS13 9370 QHD Mojave

Joined
Aug 13, 2012
Messages
11
Motherboard
Z68X-UD3H-B3
CPU
Intel Core i7
Graphics
GeForce GTX 970
Mac
  1. MacBook
  2. MacBook Pro
Mobile Phone
  1. Android
Nice post. Can some please summarise what is going, how it feels AND do you recommend this pc?

THX
 
Joined
Jun 3, 2018
Messages
5
Motherboard
Dell XPS 13 9730 (Clover)
CPU
I5-8250U
Graphics
UHD620
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. Android
  2. iOS
Did you successfully installed mac os?
I successfully installed macOS Mojave 10.14.5 but the only problems are that I have no sound coming thru my headphones and yes I set it to alcid=58 and I even used the patch but it's still not working and that the trackpad is not fully functional. I will add my clover folder in the attachtments
 

Attachments

  • EFI.zip
    23.4 MB · Views: 207
Joined
Aug 11, 2018
Messages
1
Motherboard
H67
CPU
3770
Graphics
RX 570
Mobile Phone
  1. Android
Hi I am new to Hackintoshing, I would love to be able to run macOS on my xps 13 9370 FHD. However from what I gather the biggest issue seems to be the built in wifi. I would like to know if anyone has managed to get mojave running on the 9370.
 
Joined
Jul 22, 2019
Messages
8
Motherboard
Dell XPS9560-7001SLV-PUS-Clover
CPU
i7-7700HQ/HM175
Graphics
GTX 1050
Mac
  1. iMac
Classic Mac
  1. 128K
Mobile Phone
  1. Android
I successfully installed macOS Mojave 10.14.5 but the only problems are that I have no sound coming thru my headphones and yes I set it to alcid=58 and I even used the patch but it's still not working and that the trackpad is not fully functional. I will add my clover folder in the attachtments

I had a similar issue with my 9560 (the sound was extremely quiet through the headphones, almost not audible.) I installed ComboJack, and it works perfectly now: https://github.com/hackintosh-stuff/ComboJack
 
Joined
Oct 10, 2017
Messages
3
Motherboard
Dell XPS 13 9370
CPU
i5-8250U
Graphics
HD 620
Mobile Phone
  1. iOS
Happy to share working AppleALC. Speakers <=> Headphones, and Mic are working.
Enjoy ;-)

We are close to 100% ;-)))))

use alcid=58
Hello Calabash, I just used your patched AppleALC kext with no luck, speakers are working fine and microphone seems to do as well the issue comes when I plug in the headphones, I listen the song for a while, let's for a 1/10 of a second and then nothing. Do you have any Idea on how can I fix this? Thanks
 
Joined
Oct 24, 2019
Messages
3
Motherboard
heipingguo123
CPU
i7 - 8550u
Graphics
UHD620
Added USB-C hot plug to the left two Thunderbolt ports.
You need to apply 2 patches to your config.plist:



Place the attached SSDTs to Clover/EFI/ACPI/patched.
This method is so good, the left two usb can work now in 10.15
 
Joined
Oct 24, 2019
Messages
3
Motherboard
heipingguo123
CPU
i7 - 8550u
Graphics
UHD620
place SSDT to Clover/ACPI/patched and install CodeCommander as well.
Kext should always be installed to /L/E according RehabMan. And set Clover -> System Paramters -> Inject Kexts to "Detect"
excuse me, how to install CodeComander?
 

Feartech

Moderator
Joined
Aug 3, 2013
Messages
21,546
Motherboard
Asus N752VX-OpenCore
CPU
i7-6700HQ / HM170
Graphics
HD 530 1920 x 1080
Mac
  1. iMac
Mobile Phone
  1. iOS
excuse me, how to install CodeComander?
How and where to install kexts:
 
Joined
Nov 5, 2019
Messages
3
Motherboard
GA-Z170X-UD3
CPU
i7-7700K
Graphics
Radeon RX 560
first of all, thanks @calabash for the hard work!

yesterday i upgraded to catalina and sound stopped working (the audio device is not recognized)
with the latest version of AppleALC and layout-id 21 i can see the device but i have no sound (i had to disable the HDAS -> HDEF rename and the ALC299 SSDT). could you please share the modifications you made to AppleALC to add the layout 58?
 
Top